Szeretettel köszöntöm az oldalamon.
A nevem Dobó Mariann.

 

Úgy gondolom, hogy a szabadegyetem még mindig népszerű az emberek körében. A részvevők saját maguk gazdagodása érdekében akarnak ismereteket gyűjteni, hogy azokat hasznosítani tudják a továbbfejlődésük érdekében. 

A Szabadegyetem.com tanácsadó Kft. alapításával célom elsősorban az ismeretterjesztés volt, amely legfőképpen az egyén motivációjára, önbizalom növelésére irányul.

Manapság egyre jobban megfigyelhető a humanisztikus gondolkodás eredményeként az, hogy az ember értékesebb lett számunkra. Szerencsére sokan vannak már azok, akik egyetértenek azzal a trenddel, amely azt igazolja, mennyire fontos a példamutatás, a cégvezető érték- és szabályrendszerére, és tehetségére való fókuszálás. Hiszen az a leghatékonyabb cégmodell, cégmárka, amely a cég tulajdonosának a valós személyiségére épül, tükrözve kreativitását, értékeit, elgondolásait. Mivel akkor hiteles a cég arculata, ha a tulajdonos eredeti legbelső világának tartalmát jeleníti meg,  ezért megjelenésének minőségére nagyon fontos tudatosan odafigyelnie. Hasznos, ha tudjuk, minden választás - akármilyen minőségű is - irányt ad a stratégiánknak, a stílusunk megjelenési formájának - minden téren. A célpiacunk számára megbízhatónak kell, hogy látszunk, amit a legnagyobb hajtóerőnek mondanak a markating szakemberek a márkánk terjedése érdekében. A Szabadegyetem.com tanácsadó cégem programjai segítenek Önnek abban, hogy egyre hitelesebben fejezhesse ki önmagát, megelevenítve a kreatív életerőt, életvidámságot, amivel eredendően rendelkezik.

 

Tanácsadói fejlesztő és szervező tevékenységünk:

Világossá vált számomra, hogy egyre többen vannak azok, akik szeretnének olyan életet élni, ahol nincs szükség a játszmákra (megjátszásra), ahol nyíltan és biztonságosan felvállalhatják önmagukat. Egyre jobban növekszik azoknak a tábora is, akik szívesen élnének feszültségmentesebb, tartalmasabb minőségi életet. Szívesen teremtenek, tartanak fenn értékálló környezetet. Én őket szeretném megszólítani.

Sok éve folytatok már kutatást abban a témakörben hogy: "Mi akadályozzSzabadegyetema meg az embert a teljes gazdagsága elérésében?"

Külkereskedelmi és a pszichológiai tanulmányaim során megfigyelhettem a különböző világokat, szemléleteket. Sokat segített ez nekem a többdimenziós látásmódom kialakításában. A változatos életélményeim során már sok mindent átéltem, megtapasztaltam. Célom, hogy a mindezen tapasztalatok által letisztult gondolatok és életérzések folyamán kialakított tudásom megosszam másokkal is a programjaimon, írásaimon keresztül. 

Szerencsére sokan vannak azok is, akik felismerték, hogy a személyiség értékességének növelése, ezzel együtt fejlesztése nagyon fontos feladatuk. Ők már tudatosan tervezik az életprogramjukat, új életstílusukat, hiszen valóban meg akarják élni a szabadságukat, minőségi életüket. Így ennek eredményeképpen egyértelmű számukra az a cél is, hogy felfedezzék tehetségüket, egyediségüket, folyamatosan fejlesszék érzelmi- és pénzügyi intelligenciájukat, kommunikációs stílusukat, fenntartsák alkotó lelkesedésüket, hogy megéljék a valós jóllétérzést. 

 

E cégfilozófiai megállapítás után most térjünk át a pontos célkitűzéseimre.

A tartós cél, amit a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. követ, és amiben segíti a részvevőket:

  • Egyediség és egyéniség kiteljesítése – én(ön)tudatosság;
  • Eredeti arculat kialakítása – valós, hiteles önkifejezés;
  • Biztonságérzet, határozottság – belső alapok megszilárdítása;
  • Siker- és hatékonyságnövelés – énkép kiépítése, pályaválasztás, vállalkozásfejlesztés;
  • Az emberi viselkedés megértése – kommunikáció;
  • Kreatív életerő, intuíció – motiváltság fejlesztése;

 

Összefoglalva: Programjaink 4 fontos témakörre épülnek. Ezek a következők:

  1. Érzelmi intelligencia fejlesztése 
  2. Pénzügyi intelligencia fejlesztése
  3. Kommunikáció fejlesztése
  4. Énkép, énmárka, cégmárka kialakítása, eredeti arculattervezés

Célom az optimista életszemlélet megerősítése mellett még az is, hogy biztassam az embereket arra, ismerjék meg minél jobban önmagukat, és hogy felhívjam a figyelmet az önállóság, öngondoskodás hasznosságára is.

 

Szívesen fogadom a programjainkon való részvételét.  

 

 

Dobó Mariann
Tulajdonos, ügyvezető igazgató