Felhasználási feltételek

A http://www.szabadegyetem.com és a http://www.attorreskonyv.com honlapokban (továbbiakban HONLAPOK) található tartalom (ideértve: publikációk, könyvrészletek, egyéb írások, forráskódok stb.) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Dobó Mariann a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, mint JOGTULAJDONOS rendelkezik.

A tartalom felhasználáshoz (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó gombokkal való továbbküldéséhez) JOGTULAJDONOS kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve az egészben vagy részletekben történő másolás, átdolgozás, terjesztés, többszörösítés vagy nyilvános előadás esetét.

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése, a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti a jogsértő. A díjfizetés mértéke: 15 000 Ft/nap+Áfa.

A felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén JOGTULAJDONOS az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

JOGTULAJDONOS nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó jogi előírásokat – ez nem JOGTULAJDONOS jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

 

Az ingyenes anyagokról, tájékoztató írásokról

A HONLAPOK oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérem, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, meg se nyissa az oldalakat!

1. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat.

2. Tudomásul veszi azt is, hogy a publikált anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban sohasem él panasszal, a szerzőre nézve semmilyen fórumon sem nyilatkozik negatívan.

3. Tudomásul veszi még, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt  semmilyen egyéb esetben sem jelöli meg kéretlen levélként.

4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. A felhasználó természetesen e-mail-ben és postai úton is kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.