>>City Line << életformáló programok

Eredeti arculattervezés - Énmárka kialakítása, fejlesztése

Megjelenés - Stílus - Önmegvalósítás

 

Mi az Ön személyes stílusa?

Uniformis vagy egyediség?

A csábító divatirányzatokat látva sokan szinte gondolkodás nélkül térnek be egy-egy boltba, és veszik meg azt a modellt, amit éppen az újságban láttak egy manökenen. Kiváló példája ez annak, hogyan nyer teret az utánzás, milyen módon uniformizálódik a divat. Szerencsére egyre jobban előtérbe kerül az is, hogy egy kifinomult stílust képviselő embernek igénye van már arra, hogy felfedezze önmagát, személyiségtípusa rejtelmeit, hogy egyértelműen meg tudja határozni mi illik hozzá a legjobban. Az, aki kellő önismerettel rendelkezik, ezt már könnyen felismeri. Azaz csak olyan ruhákat, cipőket, kiegészítőket visel, amelyek pontosan illenek a személyiségtípusához. Amikor meglátunk egy ilyen összhatást, erre szoktuk azt a jelzőt használni, hogy: Micsoda sugárzó megjelenésű! Egyértelműen meglátszik az összhang az összhatásban: a személy legbelső sajátosságai, egyedisége. Az egyéni stílusa mindenhol jól kifejeződik, mindenszintű megjelenésében: öltözködésében, otthonában,  munkájában, vállalkozásában. Ha Önben is él a vágy, hogy egyedi módon fejezze ki önmagát, építse fel énmárkáját, akkor ehhez egy izgalmas önfejfedező utazást kínálunk Önnek a City Line nevű személyiség- és stílusfejlesztő programunk keretében. Ennek során sok olyan dologra is fény derül, hogyan hangsúlyozhatja egyéniségét, sőt még az Önben rejlő tehetségét is.

 

Mit sugall az összhang, az összkép?

Abban tehát biztosak lehetünk, hogy az igényes női és férfi szem már messziről meglátja a sugárzó megjelenést, és ezzel azt is, hogy mennyire tükröződik a külső-belső összhatás.

Szerencsés az, aki már korán felismerte képességeit, és ennek megfelelően tud tevékenykedni, sikereket elérni az életében. Énképe, énmárkája, akár cégmárkája kialakításához és fejlesztéséhez tudatos a hozzáállása, tovább tudja fejleszteni ezirányú törekvéseit, saját élete vezetőjeként vagy cége vezetőjeként magabiztossága növelését.  A program az énmárka építésén alapszik, különleges és egyedi módon kifejlesztett. Alkotója, Dobó Mariann stílusigénye, stílusteremtő célkitűzése révén bizony saját maga is egy olyan ikont teremtett, amely kifejezi alkotási folyamatát: egy volt a felfedezők között, amikor tervezett, önmaga számára is alkotott, és ez a mai napig is így van. Önfelfedező útján haladva sok tapasztalatot szerzett. Ezek szilárdították meg az elhatározását, küldetéstudatát a célkitűzésében, hogy: minél több embert bátorítson stílusigénye felvállalásában, segítse őket önmegvalósításukban, személyiségük kifejeződésében, egyedi megjelenésükben fellelhető magabiztosság növelésében.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért pont ezt a színteret választotta Dobó Mariann a személyiségfejlesztéshez?

Hiszen annyi mindennel foglalkozott már. Bemutatkozott kozmetikusként, külkereskedőként, ahol „divatdiktátorként” volt ismert – a Diktátor a Divatban Kft. cégvezetőjeként –, majd később íróként, ahol életvezetési tanácsadó, pszichológus mentor munkájáról foglalta össze könyveiben a tapasztalatait. Egyszer így fogalmazott: „Azért döntöttem úgy, hogy a személyiség- és stílus tanácsadással, énmárka építéssel is foglalkozom, mert nem voltam képes végignézni azt, ami a világban zajlik. Egyszerűen belső késztetést éreztem, hogy tegyek valamit, valami fontosat annak elérésében, hogy a tehetség, az ember belső értéke érvényesüljön, és a megjelenésében is kifejeződjön. Szó szerint értelmezem Giorgio Armani szlogenjét: „A márkám én vagyok!”

Dobó Mariann valóban a szó legklasszikusabb értelmében alkotó személyiségtípus, és nemcsak azért lehetünk neki hálásak, mert ilyen értékek, eszmék mellett állt ki, hanem azért is, mert egy meghatározó irányzatot képvisel a személyiségfejlesztésben.

 

Kreatív, stílusteremtő összhatás, ikonikus-jelző

Mindenkinek fontos, hogy elgondolkozzon azon, hogy mivé szeretne válni, hogyan tudja a tehetségét, életstílus szemléletét értékessé tenni énmárkája, brandje erősítése által. Azt a fajta elvárást, hogy magabiztosan tudjunk az életünkben – vagy ha cégvezetők vagyunk, akkor az üzleti világban – tudatosan, rugalmasan jelen lenni, tényként konstatálhatjuk. Ennek valós eléréséhez viszont valóban fontos olyan eszközöket megismerni, amelyek mind a szakmai alkalmasságunkat, mind a személyiségünket fejlesztik. Amiben a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. programjai segíteni tudnak Önnek, azok a tanácsok, amely által személyiségét, magabiztosságát fejleszteni képes. Dobó Mariann úgy gondolja, hogy ha ez a tudás a birtokunkban van, szinte bármit „divatossá” tudunk varázsolni a szakterületünkön. Természetesen egyedi módon. De persze praktikusabb tanácsa is van azok számára, akik szeretnének felépíteni egy új életstílust, szívesen jelen vannak a divatvilágban is, és ezeknek a tanácsoknak a használatával viselőjük rögtön úgy érezheti, mintha „egy kifutóra lépett volna fel – az élet színpadának biztonságos kifutójára. Magabiztosan jelenhet meg a reflektorfényben – magánszemélyként, vállalkozóként egyaránt, hiszen megalkotta saját egyedi ikonikus-jelzőit. Mindemellett a lényeg az, hogy az énmárkaépítés, az eredeti arculattervezés, a stíluskommunikáció profizmusa azok közé tartozik, ahol a legfontosabb a tudatosság, az önismeret, az egyediség felismerése, a tudatos megjelenés megtervezése mellett. 

Azoknak ajánlott a  >>City Line << személyiség- és stílusfejlesztés életformáló programja, akik szívesen vesznek részt önfelfedező utazásban, és ezzel együtt izgalmasnak találják sajátos énmárkájuk, brand-jük megtervezését, felépítését vagy fejlesztését.

Válaszhat a következő programjaink közül:

 

http://szabadegyetem.com/content/uzlet-stilus-onmegvalositas

http://szabadegyetem.com/content/exkluziv-wellnessprogram

http://szabadegyetem.com/content/stilusom-szemelyes-nevjegyem-1