"Önindító" - pályaválasztási/karrier tanácsadás

Kreatív továbbgondolkodást, önmegvalósítást inspiráló 4 x 1 órás csoportos foglalkozás, plusz egy összefoglaló egyéni konzultáció

 

Milyen szakma illik hozzád?

Tudod, hogy a munkád kifejezi, ki vagy és hogyan gondolkozol?

 

Minden bizonnyal sokan elgondolkoztak már azon, mennyi idő, energia és pénz megy el, hogyha rosszul dönt az ember a pályaválasztásakor. Akár többszázezer forint is. Ezzel együtt egy vagy több felesleges év az egyetemen, OKJ tanfolyam vagy több kurzus, amiről már az első héten kiderül, hogy érdektelen az egyén számára, nem való a személyiségéhez. Ráadásul a képességeihez sem passzol! Nyűglődés évekig? Gondolom, senki sem szeretné ezt.

Tehát szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzon, amiben a legtehetségesebb. Ekkor "soha se lesz a munkának izzadságszaga". Tudják: ahhoz, hogy az ember boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Amikor szóba kerül a tehetségkutatás, a pályaválasztás vagy akár az énmárkaépítés, az eredeti arculattervezés, akkor a következő kérdések a legfontosabbak:

  • Milyen is legyen a megjelenése a tudásunknak?

  • Mitől lesz egyedi?

  • Egyáltalán tudjuk, hogy miben vagyunk a legjobbak?

  • Mivel, kivel azonosítanának bennünket, ha azt a tevékenységet folytatnánk, amiben a legjobbak vagyunk?

  • És milyen gyakorlati dolgokban, életpályán és hogyan nyilvánulhat meg ez a szerep az életünkben?

Ha szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod!

Választhatsz a személyiségtípusodnak, pénztárcádnak megfelelően a lehetőségek közül – választhatod az egyéni konzultációt és a csoportos foglalkozást is. Lehetsz e program szervezője, ami még pénzt is hozhat számodra, egy munkalehetőséget, vagy egy ingyenes részvételt. Tehát a döntés a kezedben van! Ezek szerint nem is pénz kérdése, hogy jelentkezz és csatlakozz a Szabadegyetem.com tanácsadó cég alkotó stúdiómunkáihoz. Szívesen fogadom az üzeneted, várom kérdéseidet privátban ITT

Dobó Mariann

 

A programról

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, személyes márka, eredeti arculattervezés

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányatania.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Egyéni konzultáció díja: 15750 Ft + Áfa/óra

Csoportos konzultáció díja bruttó 6000 Ft/óra/fő - 24000 forint, amelyhez plusz egy fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszként:

A csoportos konzultáció után összefoglaljuk az eddigi ismereteidet, személyesen is felteheted az aktuális kérdéseidet

 

Vállalkozásban költségként elszámolható a résztvételi díj, hiszen a számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

Csoportos foglalkozásra jelentkezőket várunk: 2017 -  augusztus 19 szombatra

Helyszín: Szeged

Ha Budapesten élsz vagy más vidéki városban, akkor legyél te e program szervezője! Szívesen meglátogatjuk a  te városodat is. 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehetsz fel, vagy jelentkezhetsz tanácsadásra, foglalkozásra.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt itt