"Önindító" 

Kreatív továbbgondolkodásra, önmegvalósításra inspiráló 1 napos csoportos foglalkozás

Pályaválasztási/karrier tanácsadásra invitálom Önt, invitállak most téged!

 

Bónusz: összefoglaló egyéni konzultáció

 

Milyen szakma illik Önhöz, illik hozzád?

Tudod, hogy a munkád kifejezi, ki vagy és hogyan gondolkozol?

Minden bizonnyal sokan elgondolkoztak már azon is, mennyi idő, energia és pénz megy el feleslegesen, hogyha rossz döntést hozunk pályaválasztásunk ügyében. Akár többszázezer forint is. Ezzel együtt egy vagy több felesleges év az egyetemen, főiskolán, avagy számos OKJ tanfolyamon, kurzuson való részvétel is növelheti a költségeinket, és ráadásul, a pénzünk mellett, még csökkenhet az energiánk is. Nyűglődés évekig? Gondolom, ezt senki sem szeretné. A végén úgyis kiderül, hogy úgysem fog az adott területen továbbtanulni, dolgozni. Valahol érezi  ezt az ember, hogy más való a személyiségéhez, képességeihez. Nos, azt mennyire tudja, mégis mi való hozzá? Ha kíváncsi erre, megszeretné tudni mindezeket, akkor ajánlunk erre egy jó lehetőséget, az "Önindító" programját. Az "Önindító" Pályaválasztás/karrier tanácsadás célja éppen az, hogy segítsen a következők felderítésében: az erőforrások feltárásában, önértékelés erősítésében, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítésében.

Mi miatt válaszd az "Önindítót"?

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Ha azzal foglalkozik, amit szeret és tud is csinálni, ekkor "soha se lesz a munkának izzadságszaga". Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet is találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Amikor szóba kerül a tehetségkutatás, a pályaválasztás vagy akár az énmárkaépítés, az eredeti arculattervezés, akkor a következő kérdések a legfontosabbak:

  • Milyen is legyen a megjelenése a tudásunknak?

  • Mitől lesz egyedi?

  • Egyáltalán tudjuk, hogy miben vagyunk a legjobbak?

  • Mivel, kivel azonosítanának bennünket, ha azt a tevékenységet folytatnánk, amiben a legjobbak vagyunk?

  • És milyen gyakorlati dolgokban, életpályán és hogyan nyilvánulhat meg ez a szerep az életünkben?

Ha szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod!

Választhatsz a személyiségtípusodnak, pénztárcádnak megfelelően a lehetőségek közül – választhatod az egyéni konzultációt és a csoportos foglalkozást is. Lehetsz e program szervezője, ami még pénzt is hozhat számodra, egy munkalehetőséget, vagy egy ingyenes részvételt. Tehát a döntés a kezedben van! Ezek szerint nem is pénz kérdése, hogy jelentkezz és csatlakozz a Szabadegyetem.com tanácsadó cég alkotó stúdiómunkáihoz. Szívesen fogadom az üzeneted, várom kérdéseidet privátban ITT

Dobó Mariann

 

A programról

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, személyes márka, eredeti arculattervezés

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányatania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

 

Egyéni konzultáció díja: netto 15.748 Ft. Áfával növelt értéke összesen: 20.000 forint

Csoportos konzultáció díja netto 23.614 Ft/fő. Bruttó 29.990 forint, amelyhez most plusz egy fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszként:

A csoportos konzultáció után összefoglaljuk az eddigi ismereteidet, személyesen is felteheted az aktuális kérdéseidet négyszemközt is.

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

 

Csoportos foglalkozásra jelentkezőket várunk: 2017. november 18.. - szombatra

Időtartam: 10 órától 16 óráig

Helyszín: Szeged

Ha Budapesten élsz vagy más vidéki városban, akkor legyél te e program szervezője! Szívesen meglátogatjuk a  te városodat is. 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt