0 Reviews
Cikkszám:
978-963-12-6971-0
Pszicho-Asztro-Szomatika

Rendelhető

6 980 Ft

Életvezetési tanácsadó szakértői programkönyvek sorozatból megjelent a már nagyon várt kiadványunk!

 

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat!

Gyakorlati útmutató

Az 'Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat!' című tréningkönyv azoknak ajánlott, akik szeretik az öncoching könyveket. Kíváncsian figyelik, milyen újdonság van a könyvpiacon, amelyek útmutatást adnak számos dologra. Mint például ez a könyv is, hogy: mi okozhatja az ember életében az ismétlődéseket, mik lehetnek ezek mozgatórugói? Sőt még arra is rávilágít ez a könyv, hogy: mi okozza az elhízást, milyen üzenetek rejtőznek a zsírpárnák alatt? E könyv szerzője különlegesen egyedi módon, hatékony eszközöket használva rámutat azokra az életterületekre, ahol érdemes a változtatást elindítani, és egy új életstílus portfóliót kialakítani. 2017 éve, az új formák éve: ezek szerint a mostani energiák nagyon kedvezőek számos átalakításhoz! Mind érzelmi, mind testi szinten. Dobó Mariann harmadik könyve segítséget nyújt az olvasónak ehhez az átalakításhoz.

Hallgassa meg a hanganyagokat, nézze meg a videót!

 

 

 

Bevezetés a programkönyvbe Szabadegyetem Magánkönyvkiadó ajánlásával: 

A könyv szerzője, Dobó Mariann azon kutatási tapasztalatait összegezte e könyvben, amelynek célja súlyfeleslege ledobása volt. Erre a vállalkozására legfőképpen négy dolog motiválta:

1. Elsősorban kíváncsi lett, mi okozza a súlyfölösleget. Tudniillik élete során többször kezdett bele fogyókúrába, különböző módszereket alkalmazva, de ezek csak egy kis időre eredményeztek számára súlycsökkenést. Egy idő után visszakerültek rá a kilók, sőt még több is, mint korábban. Ugyanezt másoknál is tapasztalta.

2. A másik dolog, ami nagymértékben motiválta a változás beindítására, az volt, hogy ledobjon magáról néhány súlyfölösleget, amit már teherként élt meg.

3. A harmadik dolog az volt: annak érdekében, hogy a testi tüneteket jobban felismer­hesse, és valóban le tudja dobni a súlyokat magáról, meg kellett ismerkednie a pszichoszomatikai irányzatokkal, hogy képes legyen feltárni és megérteni a zsírpárnákba kódolt üzenetek pszichológiai jelentését is.

4. A negyedik motivációja a kutatáshoz szükséges kíváncsiság, a felfedezés öröme volt. Ez a már meglévő elméletek tanulmányozása közben felszabadult kreatív ötlet megnyilvánulásából adódott, és amely egy új elmélet létrehozásához vezetett.

Mivel különös módon az asztrológia is a látókörébe került, így bizonyos területeinek ta­nulmányozása révén kapcsolatot vélt felfedezni a pszichológia, az asztrológia és a pszi­choszomatika között. Megalkotott erre egy új szót: a ©pszicho-asztro-szomatika kifejezést, amely a három rendszer kapcsolatát szimbolizálja. Az ezekkel kapcsolatos felismeréseit összegezte és írta le e könyvben.

Ezekről az izgalmas felfedezéseiről, a zsírpárnákban kódolt üzenetekről olvashat az Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat! című könyvében.

 

 

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat! ©Pszicho-Asztro-Szomatika című önfejlesztő tréningkönyvet itt rendelje meg!

A vásárlás menete

 

1. Dobja be a kosárba a könyvet!

Küldés gombra kattintva küldje el nekünk a megrendelését! Kérjük, hogy a pontos számlázási címét és telefonszámát is adja meg!

2. Visszaigazolás

A rendelés elküldése után egy e-mailt kap, benne a megrendelése adataival és a fizetési instrukciókkal. Ha nem kap ilyet, kérjük, azonnal jelezze ezt felénk!

3. Fizetés

A könyv: 6980 Ft plusz a postázási díj 1200 Ft

Két könyv megrendelése esetén a postaköltséget elengedjük magyarországi postai csomag küldése esetén.

Két féleképpen kaphatja meg a könyvet:

  1. Teljes összeg átutalását kérjük. Az átutalása után adjuk postára* a könyvet, csomagját!
  2. Előlegként kérünk 2550 Ft-ot átutalni. Ebben az esetben utánvét küldjük el a könyvet. Akkor fizeti ki a könyvet teljes értékét, amikor kezébe kapja. Az előleg átutalása után adjuk postára* csomagját! A postásnak fizeti az 5630 Ft-ot, a fennmaradó összeget. 

4. A könyv átvétele

A könyvet futárral küldjük, ezért fontos, hogy a szállítási címet pontosan töltse ki. A számláját a könyvvel együtt küldjük!

5. FONTOS

*Külföldi címre is postázunk! Postaköltséget – a célállomástól függően – a vevő fizeti.

 

© 2015. Szabadegyetem Magánkönyvkiadó™