0 Reviews
Cikkszám:
978-963-12-6971-0
Pszicho-Asztro-Szomatika

Rendelhető

6 980 Ft

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat!

Gyakorlati útmutató

 

Életvezetési tanácsadó szakértői programkönyvek sorozatból megjelent a már nagyon várt kiadványunk!

 

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat! - egy könyv, amely segít az elhízás megszüntetésében, a zsírpárnák lebontásában. E könyv szerzője Dobó Mariann rámutat, milyen életterületeket vegyünk górcső alá, hol keressük az elhízás problémájának "gyökerét" , milyen üzeneteket kódolnak egyes testterületek zsírpárnái.

 

 

Bevezetés a programkönyvbe Szabadegyetem Magánkönyvkiadó ajánlásával: 

 

 

Bevezetés a programkönyvbe Szabadegyetem Magánkönyvkiadó ajánlásával:

A szerzőt, Dobó Mariannt, négy dolog motiválta, hogy összegezze tapasztalatait és megírja e tréningkönyvet:

*Elsősorban kíváncsi lett, mi okozza a súlyfölösleget. Tudniillik élete során többször kezdett bele fogyókúrába, különböző módszereket alkalmazva, de ezek csak egy kis időre eredményeztek számára súlycsökkenést. Egy idő után visszakerültek rá a kilók, sőt még több is, mint korábban. Ugyanezt másoknál is tapasztalta. 
*A másik dolog, ami nagymértékben motiválta a változás beindítására, az volt, hogy ledobjon magáról néhány generációs terhet, „láthatatlan energetikai batyut”. 
*A harmadik dolog az volt: annak érdekében, hogy a testi tüneteket jobban felismer­hesse, és valóban le tudja dobni a súlyokat magáról, elkezdte mélyebben tanulmányozni a pszichoszomatikát, hogy képes legyen feltárni és megérteni a zsírpárnáiba kódolt üzenetek pszichológiai jelentését is.
*A negyedik motivációja a kutatáshoz szükséges kíváncsiság, a felfedezés öröme volt. Ez a már meglévő elméletek tanulmányozása közben felszabadult kreatív ötlet megnyilvánulásából adódott, és amely egy új elmélet létrehozásához vezetett. Mivel különös módon az asztrológia is a látókörébe került, így bizonyos területeinek tanulmányozása révén kapcsolatot vélt felfedezni a pszichológia, az asztrológia és a pszi­choszomatika között. Megalkotott erre egy új szót: a ©pszicho-asztro-szomatika kifejezést, amely a három rendszer kapcsolatát szimbolizálja. Az ezekkel kapcsolatos felismeréseit összegezte és írta le e könyvben. 

Ezekről az izgalmas felfedezéseiről, a zsírpárnákban kódolt üzenetekről olvashat az »Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat!« című könyvében.

 

ide a kép és a hanganyag

 

A vásárlás menete

 

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat! ©Pszicho-Asztro-Szomatika programkönyvet itt rendelje meg! A vásárlás menete a következő:

Dobja be a kosárba a könyvet! Küldés gombra kattintva küldje el nekünk a megrendelését! Kérjük, hogy a pontos számlázási címét és telefonszámát is adja meg!

2. Visszaigazolás

A rendelés elküldése után egy e-mailt kap, benne a megrendelése adataival és a fizetési instrukciókkal. Ha nem kap ilyet, kérjük, azonnal jelezze ezt felénk!

3. Fizetés

A könyv: 6980 Ft és a postázási díj 880 Ft, vagyis összesen: 7750 Ft

Két féleképpen kaphatja meg a könyvet:

  1. Teljes összeg átutalását kérjük: ebben az esetben 7750 Ft-ot utal. Az átutalása után adjuk postára* a könyvet, csomagját!
  2. Előlegként kérünk 2550 Ft-ot átutalni. Ebben az esetben utánvét küldjük el a könyvet. Akkor fizeti ki a könyvet teljes értékét, amikor kezébe kapja. Az előleg átutalása után adjuk postára* csomagját! A postásnak fizeti az 5200 Ft-ot, a fennmaradó összeget. 

4. A könyv átvétele

A könyvet futárral küldjük, ezért fontos, hogy a szállítási címet pontosan töltse ki. A számláját a könyvvel együtt küldjük!

5. FONTOS

*Külföldi címre is postázunk! Postaköltséget – a célállomástól függően – a vevő fizeti.

 

© 2015. Szabadegyetem Magánkönyvkiadó™