Szinglik figyelem!

» City Line «

Új életstílust formáló programok

 

 

Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

"Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak." - mesélte nekem egy alkalommal egy szingli ismerősöm. Majd megkérdezte tőlem: "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt." Én is visszakérdeztem: Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek, sőt szokásrendszerüknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?

Sok szingli érezheti hirtelen úgy, eljött már az a pillanat - az egyre erősödő társas igényei miatt -, hogy párkapcsolatot szeretne. Akkor azt is fontos már tudnia, hogy életstílust is szükséges ehhez váltania. Mégis rengeteg kérdés, félelem van benne a „hogyan tovább” -ról. Különösen, ha már több csalódáson ment keresztül.

Az is lehet, hogy szóba kerülhetett már az összeköltözés lehetősége is az új partnerével. De ott motoszkál ismét a kérdés: „Vajon jó lesz-e ez nekem? Ahogy szingli ismerősöm továbbmesélt magáról, elszomorodott a hangja: "Eddig azt hittem. .. bár ez lehet, hogy kissé szokatlan, hogy nem törekszem párkapcsolatra. Félek - folytatta tovább  -, hogy el kell hagynom a jelenlegi otthonomat, amit imádok! Mit fogok csinálni, amikor éppen nem vagyok jól és a legkevésbé sem vágyom társaságra? Rendszeresen előfordul, hogy tehernek érzem magát a kapcsolattartást, kapcsolatban levést, és a szakítást fontolgatom, csak azért, hogy megpihenhessek.” - mondta. Számos hasonló kérdés az, ami foglalkoztathatja ilyenkor a szingliket.

Gyakran előforduló kérdéskör a szabadság és a hűség. Szabadság, határok, a másik tisztelete, bázis kapcsolat, egyáltalán. .. kapcsolat másokkal - akár csak szellemiekben. Elköteleződés, változtathatatlanság, a saját utam, a saját életem- ezek mind-mind kavaroghatnak a szinglik gondolatvilágában - épp úgy, mint ahogyan kavargott mindez az ismerősöm fejében is.

Az új partner új baráti társaságot is hozhat. Vajon milyen ez a barátság, milyen minőségű, mennyire illik az eddig szinglilétet élő érték- és szabályrendszeréhez?

Az ismerősöm, folytatva a beszélgetést, a következőket mondta: „Magamról még úgy ahogy tudom mi vezetett, de mi van a többiekkel? És miért vannak ilyen sokan? Kötődési problémák, introvertált személyiség, nemi szerepek, a "hogyan adjam el magam" dilemmája? Mi lesz, ha mégis megtetszem neki és "kiderülök?"... Értem én, csak mégsem. Kérdéseim megvannak, keresem a válaszaimat, és úgy látom vannak még páran így. Hallgatott egy kicsit, majd továbbfolytatta: "Az önfelfedező szinglik" programnak, amit összeállítottál Mariann, van egy csodálatos íve, ahogyan a résztvevők belülről haladhatnak kifelé, önmaguk megismerésén át képessé válhatnak nyitni mások felé, felelősséggel. Nagyon sok embernek szüksége lenne erre a programra"

»City Line Club« szinglikhez szóló, új életstílust formáló programok. Megírására, elindítására az késztetett, hogy minél többen, minél jobban megismerjék önmagukat: elérjék azt, hogy felismerjék, megértsék, milyen rejtett hajtóerő az, ami miatt ebben az állapotban, vagyis szingli státuszban vannak. Az is még a cél természetesen, hogy felfedezzék, mi vagy ki illik a személyiségtípusukhoz a legjobban. Bízom benne, hogy egyre több ember számára ad segítséget ez a program, hiszen számos kérdésére megkaphatja válaszait.

Ezt a programot programmenedzserek szervezik. Legyen Ön e programnak a szervezője! Várom kérdéseit, hogy egyeztetni tudjuk az elképzeléseinket.

 

Hogyan lehet életünk forgatókönyvét átírni?

 

Kreatív továbbgondolkodást, önmegvalósítást inspiráló 1 napos csoportos foglalkozás, interaktív előadás

Időtartam: 10 órától 16 óráig

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Egyéni konzultáció díja: netto 15.748 Ft. + Áfa

Csoportos konzultáció díja netto 29 990 Ft/fő + Áfa, amelyhez most egy plusz fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszként:

A csoportos konzultáció után összefoglaljuk az eddigi ismereteit, személyesen is felteheti az aktuális kérdéseit.

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás”, a workshop díját vállalkozásában költségként leírhatja.

Szívesen fogadom a jelentkezéseket személyes konzultációra is.  Skype-beszélgetések - kiválóan áthidalják a távolságot.

Dobó Mariann 

http://szabadegyetem.com/kapcsolat/ tlefon-ikon

 

Szinglikhez szóló programok a Biztos Holnap Szociális és Kulturális Alapítvány programjaiban is megtalálhatóak: itt

 

Fotó forrás: itt, itt és itt