Üzlet - Stílus - Önmegvalósítás

 

Milyen eredményeket hoz, ha énmárka építéssel, "eredeti arculattervezéssel", kompetenciák fejlesztésével kezdünk el foglalkozni?

Hogyan jelennek meg mindezek a kommunikációnkban?


A személyes márka, énmárka, cégmárka, brandépítés, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek.

 

  • Mit is jelentenek ezek a fogalmak?
  • Mi miatt fontosak?
  • Miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, az üzleti kommunikációban, sőt még a párválasztásnál is?

 

Az Eredeti arculattervezés elnevezés Dobó Mariann nevéhez fűződik. E kifejezés egyben egy programra is utal. Megalkotójának célja, hogy biztassa Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Figyeljen oda, hogy a belső értékei a külső megjelenésében is tükröződjön! Sose arra koncentráljon, ami nincs, vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani! Alakítsa ki a saját egyedi stílusát a személyiségtípusának megfelelően! Szánjon időt önfelfedezésre, személyisége megismerésére!

Ön, vezetőként, menedzserként, területi képviselőként jól tudja, hogy az üzleti életben nagyon fontos a hitelesség és a bizalom kiépítése. Ezek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy munkatársaink, üzletpartnereink, ügyfeleink lojalitása, cégünkhöz való elköteleződése kialakuljon és megmaradjon. Mivel mindezek megmutatkoznak minden típusú kommunikációnkban - még az öltözködésünkben is -, ezért annyira fontos tudatosan építeni - a személyiségtípusunkat és az egyéni elképzeléseinket is figyelembe véve - az énképünket, énmárkánkat, arculatunkat.

Az erős és hiteles énmárka, cégmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Legyen tisztában Ön is azzal, hogy személyisége megismerésének, énmárka, brand építésének jelentős szerepe van- nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is!

Tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordíthatja: hiszen ha ismeri önmagát, kompetenciáit, tudatosan építi személyes márkáját, és mindezek mindenszintű kommunikációs stílusában kifejeződnek, ekkor értékeit is jól fogják tükrözni a környezetéből jövő visszajelzések. Még az is, hogy sokkal hatékonyabban teljesít, hoz helyes döntéseket, mutat magáról egy olyan képet, amely magabiztosságát, hitelességét, megbízhatóságát erősíti.

 

Hogyan kapcsolódik össze a személyes márkaépítés a problémamegoldó képesség fejlesztésével?

Problémamegoldó képesség fejlesztése - Verbális kommunikáció fejlesztése

Egyéni- és csoportos konzultációkon, foglalkozásokon, interaktív előadásokon gyakorlati kommunikációs technikákat ismerhet meg, amelyek növelik énmárkája erősségét. Mindezeket a módszereket munkahelyén, magánéletében egyaránt alkalmazhatja. Mivel elsődlegesnek tartjuk a kompetencia fejlesztését, így programjaink összeállításánál arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az Önben és munkatársaiban rejlő készségek, képességek is tudatosodjanak, megerősödjenek - az énkép, énmárka, kommunikációs stílus fejlesztése részeként.

 

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció/óra bruttó 20 000 Ft.
» Kis csoport (3-5 fő) - 
előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

 

Egyéni konzultáció 60 perc

Csoportos:

*4 órás interaktív előadás kommunikáció fejlesztés témakörében tesztekkel. Ehhez most plusz egy fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszként: amely során összefoglaljuk az egyén eddigi ismereteit, felteheti az aktuális kérdéseit négyszemközt is - a korábban már meghatározott témával kapcsolatban.

*Egy napos interaktív előadás, tesztekkel, tipológiával (10 órától-16 óráig) 

Minden esetben cél a vezetők munkájának elősegítése.

Figyelem, ez több, mint egy egyszerű tréning! Személyiség gazdagodásáról, önbizalom és jóllétérzés növekedéséről úgy beszélünk, hogy megérti a résztvevő, hogyan  kamatoztathatja a programban elhangzottakat a számára legkedvezőbb módon. Ezzel a befizetett összeg többszörösét kapja meg. Ez tehát egy olyan kiadás,  amely egyben egy jó befektetés is számára!

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

A programot, díjazását  egyéni igények, szükségletek felmérése után alakítjuk ki.

 

Helyszín: Szeged, Budapest, nagyobb vidéki városok

Szívesen meglátogatjuk az Ön városát is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy megrendelhet: tanácsadást, előadást, egyéni vagy csoportos konzultációt.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Mi miatt fontos a vezető és munkatársai kommunikációjának fejlesztése?

Továbbiak itt:

http://szabadegyetem.com/content/kommunikacio-fejlesztes-vezeto-hatekonysaganak-novelese

 

Fotó forrás: itt