Énmárka építése/fejlesztése szingli cégvezetőknek

Az énmárka-építés művészet

 

 

Az eredeti arculattervezés, a személyes márkaépítés művészet, és időigényes feladat. Bennünk lévő értékeink, tehetségünk kifejezéséről, megmutatásáról, azaz önmegvalósításunkról, céljaink megtervezéséről, folyamatos finomításáról is szól. Én(ön)márkánk építésével kapcsolatos elszántságunk mindenképpen megmutatkozik az eredményeinkben, sikereinkben az élet minden területén, legyen az magánéleti- vagy munkakapcsolat.

Elköteleződésünk egy ügy iránt, egy tevékenység iránt, akár egy személy iránt a legfontosabb alapérték. Ha a lojalitás sérült, akkor ennek orvoslásával fontos kezdenünk, hiszen bármihez fogunk, az elköteleződés hiánya miatt, rengeteg lehetőség „csúszik ki a kezünkből”Amint úgy gondolja, hogy a szakmai továbbfejlődése mellett fontossá vált Ön számára is személyiségének fejlesztése, ezenbelül énnárkája öntudatos építése, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Jelentkezzen egyéni konzultációra Dobó Mariann vagy Ádok János tanácsadó, üzleti pszichológusnál az alábbi telefonszámon vagy email címen!

 

A számlán a következő lesz írva: "Üzletviteli és egyéb tanácsadás", amit vállalkozásában költségként le tud írni.

A konzultáció Facebook messengeren, skype-n is megoldható, így a távolság áthidalható.

Nézze meg Dobó Mariann referenciáit: http://szabadegyetem.com/referenciak

 

​Email-en: http://szabadegyetem.com/kapcsolat

vagy telefonon:

                             

 

 

Fotó forrás: itt és itt