Önfelfedező szinglik

Énképet, énmárkát formáló egyéni konzultációk, egyéni kurzusok, programok 

 

Személyiség- és stílusfejlesztő tanácsadás

A szinglikhez szóló énmárkát formáló programok közül az egyéni egy napos tréning hiánypótlónak számít. Olyanoknak szól, akik szívesen fejlesztenék önmagukat, énképüket, énmárkájukat a számukra legkedvezőbb módon, de nem szeretik a csoportos foglalkozásokat.

 

Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

"Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak." - mesélte nekem egy alkalommal egy szingli cégvezető ismerősöm. Majd megkérdezte tőlem: "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt?" Én is visszakérdeztem: "Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek, sőt szokásrendszerüknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?"

Hogyan lehet megoldani ezt a problémát; többek között azt is, hogy megszűnjön a félelem a csalódásoktól, ismétlődésektől, a szabadság elvesztésétől? Hogyan érhetjük el, hogy szeressenek minket, és hogy ez a szeretet sokáig tartson? Ezekre és Önt jelenleg foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat, amint jelentkezik erre az egynapos egyéni tréningre. (Skype, Messenger beszélgetésekkel) áthidaljuk még a távolságot is. Tudjon meg még többet erről a programról!

Programról:

Egyéni  egy napos kurzus (5x 45 perc) díja: 95 000 Ft + Áfa 

Helyszín: Szeged 

Külföldön vagy vidéken élők számára javasolt az 5 alkalmas (5x45 perces) konzultáció  skype vagy messenger beszélgetés keretében.

Lehtőség van csoportos egy napos tréningre is (9 órától 17 óráig). Részvételi díja 60 000 Ft + Áfa

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás”, a foglalkozás  díját vállalkozásában költségként leírhatja.

Várom az Ön jelentkezését is.

Dobó Mariann

tlefon-ikon

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat 

http://szabadegyetem.com/referenciak

 

 

 

 

 

Fotó forrás: itt, itt és itt