Önfelfedező szinglik

Énképet, énmárkát formáló egyéni konzultációk, egyéni kurzusok, programok 

 

Személyiség- és stílusfejlesztő tanácsadás

 

Minden emberben ott a vágy a szeretetre, szerelemre, a társas kapcsolatra. Ez természetes. Akkor mégis mi miatt van az, hogy annyi ember él egyedül? Hogyan lehet megoldani ezt a problémát; többek között azt is, hogy megszűnjön a félelem a csalódásoktól, ismétlődésektől, a szabadság elvesztésétől? Hogyan érhetjük el, hogy szeressenek minket, és hogy ez a szeretet sokáig tartson? Ezekre és az Önt jelenleg foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat, amint jelentkezik egynapos egyéni kurzusra vagy egy-egy órás 5 alkalmas egyéni konzultációra. A mai technikával (Skype, Messenger beszélgetésekkel) megoldjuk még a távolságot is.

Vagy ha érdekli ez a téma, Ön egy ügyes szervező, és megszervez egy csoportot, akkor még ingyen is részt vehet ezen a programon/foglalkozáson, sőt még pénzt is kereshet ezzel a tevékenységével. Tudjon meg erről a programról még többet!

 

Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

"Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak." - mesélte nekem egy alkalommal egy szingli cégvezető ismerősöm. Majd megkérdezte tőlem: "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt?" Én is visszakérdeztem: "Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek, sőt szokásrendszerüknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?"

Sok szingli érezheti hirtelen úgy, eljött már az a pillanat - az egyre erősödő társas igényei miatt -, hogy párkapcsolatot szeretne. Akkor már azon is érdemes elgondolkodnia, milyen új életstílust  fog ehhez kialakítani - a saját szükségletei, személyiségtípusa szerint. Ezzel kapcsolatban rengeteg kérdés (lehet, hogy félelem is) van benne a „hogyan tovább” -ról. Különösen, ha már több csalódáson ment keresztül.

Az is lehet, hogy szóba kerülhetett már az összeköltözés lehetősége is az új partnerével. De ott motoszkál ismét a kérdés: „Vajon jó lesz-e ez nekem"? Ahogy szingli ismerősöm továbbmesélt magáról, elszomorodott a hangja: "Eddig azt hittem. .. bár ez lehet, hogy kissé szokatlan, hogy nem törekszem párkapcsolatra. Félek - folytatta tovább  -, hogy el kell hagynom a jelenlegi otthonomat, amit imádok! Mit fogok csinálni, amikor éppen nem vagyok jól és a legkevésbé sem vágyom társaságra? Rendszeresen előfordul, hogy tehernek érzem magát a kapcsolattartást, kapcsolatban levést, és a szakítást fontolgatom, csak azért, hogy megpihenhessek.” - mondta. Számos hasonló kérdés az, ami foglalkoztathatja ilyenkor a szingliket.

Gyakran előforduló kérdéskör a szabadság és a hűség. Szabadság, határok, a másik tisztelete, bázis kapcsolat, egyáltalán. .. kapcsolat másokkal - akár csak szellemiekben. Elköteleződés, változtathatatlanság, a saját utam, a saját életem- ezek mind-mind kavaroghatnak a szinglik gondolatvilágában - épp úgy, mint ahogyan kavargott mindez az ismerősöm fejében is.

Az új partner új baráti társaságot is hozhat. Vajon milyen ez a barátság, milyen minőségű, mennyire illik az eddig szinglilétet élő érték- és szabályrendszeréhez?

Az ismerősöm, folytatva a beszélgetést, a következőket mondta: „Magamról még úgy ahogy tudom mi vezetett, de mi van a többiekkel? És miért vannak ilyen sokan? Kötődési problémák, introvertált személyiség, nemi szerepek, a "hogyan adjam el magam" dilemmája? Mi lesz, ha mégis megtetszem neki és "kiderülök?"... Értem én, csak mégsem. Kérdéseim megvannak, keresem a válaszaimat, és úgy látom vannak még páran így. Hallgatott egy kicsit, majd továbbfolytatta: "Az önfelfedező szinglik" programnak, amit összeállítottál Mariann, van egy csodálatos íve, ahogyan a résztvevők belülről haladhatnak kifelé, önmaguk megismerésén át képessé válhatnak nyitni mások felé, felelősséggel. Nagyon sok embernek szüksége lenne erre a programra"
 

Programról bővebben:

Kreatív továbbgondolkodásra inspiráló, önismereti foglalkozás, énkép- énmárka formáló- fejlesztőprogram 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Egyéni konzultáció díja: 20 000 Ft/+Áfa/óra - 25 400 Ft.

A szinglikhez szóló énmárkát formáló programok közül az egyéni egy napos kurzus hiánypótlónak számít. Olyanoknak szól, akik szívesen fejlesztenék önmagukat, énképüket, énmárkájukat a számukra legkedvezőbb módon, de nem szeretik a csoportos foglalkozásokat. Egyéni  egy napos kurzus díja: 95 000 Ft + Áfa - 120 650 Ft.

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás”, a workshop díját vállalkozásában költségként leírhatja.

Várom az Ön jelentkezését is (Skype vagy messenger beszélgetések - kiválóan áthidalják a távolságot.)

Dobó Mariann

tlefon-ikon

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat 

http://szabadegyetem.com/referenciak

 

 

 

 

 

Fotó forrás: itt, itt és itt