Önfelfedező szinglik - Új életstílust formáló programok 

Személyiség- és stílusfejlesztő tanácsadás

Minden emberben ott a vágy a szeretetre, szerelemre, a társas kapcsolatra. Ez természetes. Akkor mégis mi miatt van az, hogy annyi ember él egyedül? Hogyan lehet megoldani ezt a problémát; többek között azt is, hogy megszűnjön a félelem a csalódásoktól, ismétlődésektől, a szabadság elvesztésétől? Hogyan érhetjük el, hogy szeressenek minket, és hogy ez a szeretet sokáig tartson? Ezekre és az Önt jelenleg foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat, amint jelentkezik személyes konzultációkra. A mai technikával (Skype, Messenger beszélgetésekkel) megoldjuk még a távolságot is.

Vagy ha érdekli ez a téma, Ön egy ügyes szervező, és megszervez egy csoportot, akkor még pénzt is kereshet ezzel a tevékenységével. A következőkben megtudhat erről többet:

 

Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

"Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak." - mesélte nekem egy alkalommal egy szingli ismerősöm. Majd megkérdezte tőlem: "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt." Én is visszakérdeztem: Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek, sőt szokásrendszerüknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?

Sok szingli érezheti hirtelen úgy, eljött már az a pillanat - az egyre erősödő társas igényei miatt -, hogy párkapcsolatot szeretne. Akkor azt is fontos már tudnia, hogy életstílust is szükséges ehhez váltania. Mégis rengeteg kérdés, félelem van benne a „hogyan tovább” -ról. Különösen, ha már több csalódáson ment keresztül.

Az is lehet, hogy szóba kerülhetett már az összeköltözés lehetősége is az új partnerével. De ott motoszkál ismét a kérdés: „Vajon jó lesz-e ez nekem? Ahogy szingli ismerősöm továbbmesélt magáról, elszomorodott a hangja: "Eddig azt hittem. .. bár ez lehet, hogy kissé szokatlan, hogy nem törekszem párkapcsolatra. Félek - folytatta tovább  -, hogy el kell hagynom a jelenlegi otthonomat, amit imádok! Mit fogok csinálni, amikor éppen nem vagyok jól és a legkevésbé sem vágyom társaságra? Rendszeresen előfordul, hogy tehernek érzem magát a kapcsolattartást, kapcsolatban levést, és a szakítást fontolgatom, csak azért, hogy megpihenhessek.” - mondta. Számos hasonló kérdés az, ami foglalkoztathatja ilyenkor a szingliket.

Gyakran előforduló kérdéskör a szabadság és a hűség. Szabadság, határok, a másik tisztelete, bázis kapcsolat, egyáltalán. .. kapcsolat másokkal - akár csak szellemiekben. Elköteleződés, változtathatatlanság, a saját utam, a saját életem- ezek mind-mind kavaroghatnak a szinglik gondolatvilágában - épp úgy, mint ahogyan kavargott mindez az ismerősöm fejében is.

Az új partner új baráti társaságot is hozhat. Vajon milyen ez a barátság, milyen minőségű, mennyire illik az eddig szinglilétet élő érték- és szabályrendszeréhez?

Az ismerősöm, folytatva a beszélgetést, a következőket mondta: „Magamról még úgy ahogy tudom mi vezetett, de mi van a többiekkel? És miért vannak ilyen sokan? Kötődési problémák, introvertált személyiség, nemi szerepek, a "hogyan adjam el magam" dilemmája? Mi lesz, ha mégis megtetszem neki és "kiderülök?"... Értem én, csak mégsem. Kérdéseim megvannak, keresem a válaszaimat, és úgy látom vannak még páran így. Hallgatott egy kicsit, majd továbbfolytatta: "Az önfelfedező szinglik" programnak, amit összeállítottál Mariann, van egy csodálatos íve, ahogyan a résztvevők belülről haladhatnak kifelé, önmaguk megismerésén át képessé válhatnak nyitni mások felé, felelősséggel. Nagyon sok embernek szüksége lenne erre a programra"

»City Line Club« szinglikhez szóló, új életstílust formáló programok. Megírására, elindítására az késztetett, hogy minél többen, minél jobban megismerjék önmagukat: elérjék azt, hogy felismerjék, megértsék, milyen rejtett hajtóerő az, ami miatt ebben az állapotban, vagyis szingli státuszban vannak. Az is még a cél természetesen, hogy felfedezzék, mi vagy ki illik a személyiségtípusukhoz a legjobban. Bízom benne, hogy egyre több ember számára ad segítséget ez a program, hiszen számos kérdésére megkaphatja válaszait.

Ezt a foglalkozást programmenedzserek szervezik. Legyen Ön e programnak a szervezője!

Várom az Ön jelentkezését is, ha az egyéni konzultációt kedveli inkább.(Skype-beszélgetések - kiválóan áthidalják a távolságot.)

Dobó Mariann 

http://www.szabadegyetem.com/content/referenciak

 

 

Hogyan lehet életünk forgatókönyvét átírni?

 

Foglalkozásról bővebben

Kreatív továbbgondolkodásra, önmegvalósításra inspiráló 1 napos csoportos foglalkozás, interaktív előadás

Időtartam: 10 órától 16.30 óráig 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Egyéni konzultáció díja: bruttó 20 000 Ft/óra

Csoportos foglalkozás díja netto 29 990 Ft/fő + Áfa, amelyhez most egy bónusz /fél órás egyéni konzultáció/ is tartozik.

A foglalkozás után egyeztetünk egy időpontot az egyéni konzultációra, ahol összefoglaljuk az eddigi ismereteit, személyesen is felteheti az aktuális kérdéseit.

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás”, a workshop díját vállalkozásában költségként leírhatja.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat/ tlefon-ikon

 

 

Fotó forrás: itt, itt és itt