Érdemes felismerniük a vezetőknek, legfőképpen a cégvezetőknek, hogy a szakmai tudásuk mellett a személyiségük fejlesztésével is fontos foglalkozniuk, ha lépést akarnak tartani a mai trenddel. Amit  programajánlatként kínálok, az önismeret egy különleges formája. Azokról a fajta vezetői kommunikáció módokról van szó, azokról a biztatásokról, hogy tudatosan alakítsuk, fejlesszük személyiségünket, stílusunkat, ezzel együtt énmárkánkat.

Az énmárka építés a bennünk lévő értékeink, tehetségünk kifejezéséről, megmutatásáról szól.  Azaz önmegvalósításunkról, céljaink megtervezéséről, folyamatos finomításáról. Elszántságunk mindenképpen megmutatkozik az eredményeinkben, sikereinkben az élet minden területén, legyen az magánéleti- vagy munkakapcsolat.

Személyiség- stílusfejlesztő exkluzív programok

Szeretné összekapcsolni tudása, személyisége gazdagodását egy kellemes kikapcsolódással? Akkor válassza a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” szolgáltatását: ezen belül »City Line« Személyiség- stílusfejlesztő exkluzív programjait

Személyiség- stílusfejlesztő program cégvezetőknek

Akkor hiteles a cég arculata, ha a tulajdonos eredeti legbelső világának tartalmát jeleníti meg. Megtudhatja hogyan alakítsa ki egyéni stílusát, eredeti arculatát az egyedisége, személyisége figyelembe vételével.