>>City Line <<
 

Megjelenés Stílus Önmegvalósítás

 

Mi az Ön személyes stílusa?

Uniformis vagy egyediség?

A csábító divatirányzatokat látva sokan szinte gondolkodás nélkül térnek be egy-egy boltba, és veszik meg azt a modellt, amit éppen az újságban láttak egy manökenen. Kiváló példája ez annak, hogyan nyer teret az utánzás, milyen módon uniformizálódik a divat. Feltűnő tendenciává vált, hogy egy kifinomult stílust képviselő embernek van csak igénye arra, hogy felfedezze önmagát, személyiségtípusa rejtelmeit, azaz csak olyan ruhákat, cipőket, kiegészítőket viseljen, amelyek pontosan illenek a személyiségtípusához. Amikor meglátunk egy ilyen összhatást, erre szoktuk azt a jelzőt használni, hogy sugárzó megjelenésű; Legbelső sajátosságait, egyediségét és egyéni stílusát fejezi ki ezzel a megjelenéssel az, aki kellő önismerettel rendelkezik. Ha Önben is él a vágy, hogy egyedi módon fejezze ki önmagát, akkor ehhez egy izgalmas önfejfedező utazást kínálunk Önnek a City Line nevű személyiség- és stílusfejlesztő programunk keretében. Ennek során sok olyan dologra is fény derül, hogyan hangsúlyozhatja egyéniségét, sőt még az Önben rejlő tehetségét is.

 

Az összhang az összkép

Abban biztosak lehetünk, hogy az igényes női és férfi szem már messziről meglátja a sugárzó megjelenést, és ezzel azt is, hogy mennyire tükröződik a külső-belső összhatás.Szerencsés az, aki már korán felismerte képességeit, tudatosan építi énmárkáját, és ennek megfelelően tud tevékenykedni, sikereket elérni az életében. Énképe, személyes márkája, akár cégmárkája kialakításához és fejlesztéséhez tudatos a hozzáállása, tovább tudja fejleszteni ezirányú törekvéseit, saját élete vezetőjeként vagy cége vezetőjeként magabiztossága növelését. E program az énmárka építésén alapszik, bár összetettebb és egyedibb módon kifejlesztett. Alkotója, Dobó Mariann stílusigénye, stílusteremtő célkitűzése révén bizony saját maga is egy olyan ikont teremtett, amely kifejezi alkotási folyamatát: egy volt a felfedezők között, amikor tervezett, önmaga számára is alkotott, és ez a mai napig is így van. Önfelfedező útján haladva sok tapasztalatot szerzett. Ezek szilárdították meg az elhatározását, küldetéstudatát a célkitűzésében, hogy: minél több embert bátorítson stílusigénye felvállalásában, énmárkája építésében, segítse őket személyiségük, önmegvalósításuk kifejeződésében, megjelenésükben fellelhető magabiztosság növelésében.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért pont ezt a színteret választotta Dobó Mariann a személyiségfejlesztéshez?

Hiszen annyi mindennel foglalkozott már. Bemutatkozott kozmetikusként, külkereskedőként, ahol „divatdiktátorként” volt ismert – a Diktátor a divatban cégvezetőjeként –, majd később íróként, ahol életvezetési tanácsadó, pszichológus mentor munkájáról foglalta össze könyveiben a tapasztalatait. Egyszer így fogalmazott: „Azért döntöttem úgy, hogy márkaépítéssel, stíluskommunikációval foglalkozom, mert nem voltam képes végignézni azt, ami a világban zajlik. Egyszerűen belső késztetést éreztem, hogy tegyek valamit, valami fontosat annak elérésében, hogy a tehetség, az ember belső értéke érvényesüljön, és a megjelenésben is kifejeződjön. Szó szerint értelmezem Giorgio Armani szlogenjét: „A márkám én vagyok!”

Dobó Mariann valóban a szó legklasszikusabb értelmében alkotó személyiségtípus, és nemcsak azért lehetünk neki hálásak, mert ilyen értékek, klassz eszmék mellett állt ki, hanem azért is, mert egy meghatározó irányzatot képvisel a személyiségfejlesztésben.

 

Kreatív, stílusteremtő összhatás, ikonikus-jelző

Mindenkinek fontos, hogy elgondolkozzon azon, hogy mivé szeretne válni, hogyan tudja a tehetségét, életstílus szemléletét értékessé tenni énmárkája, brandje erősítése által. Azt a fajta elvárást, hogy magabiztosan tudjunk az életünkben – vagy ha cégvezetők vagyunk, akkor az üzleti világban – tudatosan, rugalmasan jelen lenni, tényként konstatálhatjuk. Ennek valós eléréséhez viszont valóban fontos olyan eszközöket megismerni, amelyek mind a szakmai alkalmasságunkat, mind a személyiségünket fejlesztik. Amiben a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. programjai segíteni tudnak Önnek, azok a tanácsok, amely által személyiségét, magabiztosságát fejleszteni képes. Dobó Mariann úgy gondolja, hogy ha ez a tudás a birtokunkban van, szinte bármit „divatossá” tudunk varázsolni a szakterületünkön. Természetesen egyedi módon. De persze praktikusabb tanácsa is van azok számára, akik szeretnének felépíteni egy új életstílust, szívesen jelen vannak a divatvilágban is, és ezeknek a tanácsoknak a használatával viselőjük rögtön úgy érezheti, mintha „egy kifutóra lépett volna fel – az élet színpadának biztonságos kifutójára. Magabiztosan jelenhet meg a reflektorfényben – magánszemélyként, vállalkozóként egyaránt, hiszen megalkotta saját egyedi ikonikus-jelzőit. Mindemellett a lényeg az, hogy az eredeti arculattervezés, az énmárkaépítés, a stíluskommunikáció profizmusa azok közé tartozik, ahol a tudatos megjelenés megtervezése mellett a legfontosabb a tudatosság, az önismeret, az egyediség felismerése. 

Azoknak ajánlott a >>City Line << életformáló programjai, akik szívesen vesznek részt önfelfedező utazásban, és ezzel együtt izgalmasnak találják sajátos énmárkájuk, brand-jük megtervezését, felépítését, fejlesztését.

 

Fotó forrás: itt