Programajánló

 

Egyedül érzi magát? Úgy gondolja, elérkezett már az idő arra, hogy boldog legyen egy párkapcsolatban? De még keresi a válaszokat, hogyan tudná ezt megvalósítani? Mit kellene tennie, hogy a csalódások ismétlődései megszűnjenek?

Ha elszánt egy életstílus váltásra, mentorálásra, akkor jöjjön el személyesen vagy jelentkezzen online egyéni 8 alkalmas konzultációra (45perc/alkalom), vagy egyszemélyes fél napos workshop-ra, ahol választ kaphat a kérdéseire!

 

Az 'Önfelfedező szinglik' tematikája egyéni igényekre épül. Ez a program egyszemélyes foglalkozás, amely hiánypótlónak számít. Olyanoknak szól, akik nem szeretik a csoportos tréningeket. Viszont szeretnének választ kapni számtalan kérdésükre, többek között arra is, hogyan tudnak a személyiségtípusuknak megfelelő meghitt párkapcsolatot kialakítani.  

 

Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

"Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak." - mesélte nekem egy alkalommal egy szingli cégvezető ismerősöm. Majd megkérdezte tőlem: "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt?" Én is visszakérdeztem: "Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret?"

Hogyan lehet megoldani ezt a problémát; többek között azt is, hogy megszűnjön a félelem a csalódásoktól, ismétlődésektől, a szabadság elvesztésétől? Hogyan érhetjük el, hogy szeressenek minket, és hogy ez a szeretet sokáig tartson? Ezekre és Önt jelenleg foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat, amint jelentkezik erre a 8 alkalmas személyes konzultációra vagy egyéni félnapos foglalkozásra. Skype, messenger beszélgetésekkel áthidaljuk még a távolságot is. Tudjon meg még többet erről a programról!

 

Programról:

Helyszín: Szeged, Budapest vagy online

Külföldön vagy vidéken élők számára javasolt a 8 alkalmas (5x45 perces) konzultáció  skype vagy messenger beszélgetés keretében.

Lehetőség van csoportos egy napos workshop-ra is (9 órától 17 óráig). (programszervezők szervezik)

Vagy az egyszemélyes egy napos intenzív foglalkozásra. 

Egyszemélyes konzultáció díja: 20 000 Ft. + Áfa > 25 400 Ft./ óra

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás”, a foglalkozás  díját vállalkozásában költségként leírhatja.

 

Várom az Ön jelentkezését is.

Dobó Mariann

Telefonon:+36 70 419 99 94

Email címen: mariann.dobo@szabadegyetem.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó forrás: itt, itt és itt