Mi késztetett arra, hogy elindítsam ezt a programot?

Egy alkalommal egy szingli cégvezető ismerősöm feltette nekem ezt a kérdést:. "Mariann, miért van az, hogy magasan képzett, 40 alatti, azt is mondanám, hogy megnyerő külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt?" Én is visszakérdeztem: "Mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket az emberek? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek, sőt szokásrendszerüknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?"

Amiben a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. programjai segíteni tudnak, azok a tanácsok, amelyek által Ön a személyiségét, magabiztosságát fejleszteni képes. Dobó Mariann úgy gondolja, hogy ha ez a tudás a birtokunkban van, szinte bármit „divatossá” tudunk varázsolni a szakterületünkön. Természetesen egyedi módon. De persze praktikusabb tanácsa is van azok számára, akik szeretnének felépíteni egy új életstílust, szívesen jelen vannak a divatvilágban is. Ezeknek a tanácsoknak a használatával viselőjük rögtön úgy érezheti, mintha „egy kifutóra lépett volna fel – az élet színpadának különlegekifutójára. Magabiztosan jelenhet meg a reflektorfényben – magánszemélyként, vállalkozóként egyaránt. A lényeg az, hogy az eredeti arculattervezés, az énmárka építés, a stíluskommunikáció profizmusa azok közé tartozik, ahol a tudatos megjelenés megtervezése mellett a legfontosabb a tudatosság, az önismeret, az egyediség felismerése. 

http://www.szabadegyetem.com/referenciakMeghívó egy napos önbizalom-növelő, személyiség- és stílusfejlesztő egyéni kurzusra:

Szívesen fejlesztené önmagát, legfőképpen énmárkáját az Ön számára legkedvezőbb módon, de nem szereti a csoportos foglalkozásokat? Akkor mindenképpen itt a helye!
Egyéni kurzusra- arculattervezésre, énmárka-építő személyiség- és stílusfejlesztő foglalkozásra invitálom most Önt, invitállak most téged. Ez a program olyan vezetőknek szól, akik introvertáltak, és egyértelműen az egyéni konzultációkat, képzéseket szeretik.