Személyiség- stílusfejlesztő programok

 Énmárkaépítés   tudatos életmód-kedvelő nőknek, férfiaknak

Divat- Stílus- Egyediség- Önmegvalósítás 

Eredeti arculattervezés

                                                                                                                                                        "Stílusom a személyes névjegyem” 

          

Kapcsolja össze személyisége gazdagodását egy kellemes kikapcsolódással! Válassza a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” szolgáltatását: ezen belül a Divat- Stílus- Egyéniség- Önmegvalósítás exluzív programját!                                                                        

gazdagodj

 

 

Trendek, újdonságok mindig érdeklik a nőket, de legtöbb esetben még a férfiakat is. Még az egyedi életstílus kialakításáról szóló információk is. Mint tudjuk, a valódi stílus bennünk rejlik. A kisugárzásunk, megjelenésünk már azelőtt meghatároz bennünket, mielőtt megszólalnánk. A kommunikáció ezen formáját tudatosan is kialakíthatjuk a személyiségtípusunknak, egyedi belső sajátosságunknak megfelelően.  Mi önmaga megismerésében, egyedi stílusa kifejeződésében segítjük.

 

Milyen eredményeket hoz, ha eredeti arculattervezéssel kezdünk foglalkozni?

A személyes márka, énmárka, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. Mit is jelentenek ezek a fogalmak? Mi miatt fontosak, miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, sőt még a párválasztásnál is?

Az eredeti arculattervezés elnevezés Dobó Mariann nevéhez fűződik. E kifejezés egyben egy programra is utal. Megalkotójának célja, hogy biztassa Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Sose arra koncentráljon ami nincs vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani!

Az erős és hiteles énmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Mindenképpen legyen tisztában azzal, hogy személyiségének, énmárka építésének jelentős szerepe van - nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is! Dobó Mariann küldetésének tartja mindezek tudatosítását. Személyes márka kialakításának, fejlesztésének nemcsak a külső megjelenés, a stíluskommunikáció a fontos része, hanem még az érzelmi intelligencia és a pénzügyi intelligencia fejlesztése is. Ezek minőségének összessége ad egy egységes képet a személyiségről. Arra motiváljuk most Önt, hogy tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordítsa, hiszen ha ismeri önmagát, jobban el tudja dönteni, hogy mi vagy éppen ki illik Önhöz valójában. Ebben az önfelfedezésében nyújtunk Önnek segítséget

A programról

Kulcsszavak: Ismeretterjesztés, stíluskommunikáció, egyediség, megjelenés, énmárka- és eredeti arculatkialakítás, új életstílus, kikapcsolódás.

Célcsoport: Igényes, önfelfedezést, önmegvalósítást előtérbe helyező szingli nők

Téma: Stílusos megjelenés – személyes márkaépítés, eredeti arculattervezés

 

3 in 1

3 kérdésére is választ kaphat a résztvevő ezen az interaktív személyiség- stílusfejlesztő exkluzív programon.

                                                                                                                                                     

 

 

A Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. motivációs mentorprogramjain minden esetben segítséget kapnak a résztvevők egyéniségük, tehetségük, emberi értékeik stabilitására. 

Az együttműködésre irányuló programjainkra szeretettel várjuk az Ön érdeklődését is. 

 

A program szervezése folyamatos

 

 

 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Egyéni konzultáció díja: bruttó 20 000 Ft/óra

4 órás interaktív előadás tesztekkel díja nettó 6000 Ft/fő/óra > 23.990 Ft/fő. Bruttó 29.990 forint, amelyhez most plusz egy fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszkéntAmely során összefoglaljuk az eddigi ismereteidet, felteheted az aktuális kérdéseidet négyszemközt is.

Egy napos interaktív előadás, tesztekkel, tipológiával (10 órától-16 óráig) díja nettó 39. 990 Ft/fő Áfával növelt értéke: 50.700 Ft/fő  helyett most nettó 29. 990 Ft/fő 

Figyelem, ez több, mint egy egyszerű tréning. Ez az a hely, ahol a személyiség gazdagodásáról, önbizalom és jóllétérzés növekedéséről úgy beszélünk, hogy megérti a résztvevő, hogyan  kamatoztathatja a programban elhangzottakat a számára legkedvezőbb módon. Ezzel a befizetett összeg többszörösét kapja meg. Ez tehát egy olyan kiadás,  amely a szórakozás mellett egyben befektetés is!

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

A programokat szélszesek értékesítik. Legyen Ön, legyél te e program szervezője!

Helyszín: ?

Szívesen meglátogatjuk az Ön /te városodat is. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

 

Fotó forrás: itt