0 Reviews
Cikkszám:
978-963-12-2860-1
Valódi haszon valódi nőknek – Vállalkozónőként reflektorfényben

Rendelhető

7 980 Ft

 

 

Vezetői szerepmodell- és üzleti intelligencia fejlesztéshez önfejlesztő tréning könyv

Gyakorlati útmutató  a sikeres vállalkozás indításához, fejlesztéséhez, énmárka építéséhez, brand kialakításhoz

  

Bár legfőképpen az üzleti életben tevékenykedők személyiségfejlesztése a cél, mégis e tréningkönyv elolvasása és használata annak is ajánlott, aki kíváncsi arra, hogyan tud önmagáról egy olyan képet kialakítani, amely növeli az önbizalmát, identitás tudatát, érzelmi intelligenciáját.

2. átszerkesztett kiadás

 

Kiadó: Szabadegyetem Magánkönyvkiadó

Oldalszám:   193 oldal

Kötészet: borító fényes fóliával ellátva

Kötés: ragasztott kartonált

Méret: 148 x210 mm

Nyomtatott kiadás: ISBN: 978-963-12-2860-1

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2015

Értéke: bruttó 7980 Ft.

Szállítás: 1-3 munkanap

Limitált példányszám! 

 

"Érdekes, "véletlenszerű" egybeesés ez: e könyv első kiadása (2015) és később a nézetkülönbségek miatti indulatok jelenléte a médiában. Én ebben a könyvben bár leírom, hogyan tudunk mi, nők a férfiak által uralt üzleti életben egy minőségi környezetet megteremteni a saját vállalkozásunkban, de ebben részemről nincs férfiellenesség. Az önmegvalósító, identitástudatát erősítő nőről írok - akár írhatnék férfiról is -, aki odafigyelően építi személyiségét, jövőképét, énmárkáját. Én nőként, két gyermek mellett is folyamatosan képeztem magam. Igaz, akkoriban fiatal feleségként, anyaként még keresgélve tettem ezt. Nem volt segítségemre semmiféle útmutató, mindent ösztönösen csináltam. Ebben a könyvben továbbgondolkodásra késztetem az olvasót: arra bátorítom, hogy fedezze fel, amiben a legjobb, amiben tehetséges, ami a legjobban illik személyiségéhez. A Valódi haszon valódi nőknek tréning könyv megírásával - amelyben összegeztem az élettapasztalataimat - arra hívom fel nőtársaim figyelmét, hogy számunkra az egyik legfontosabb dolog, hogy:

  • minél hamarabb ismerjük fel a képességeinket, személyiségtípusunkat, szükségleteinket.
  • találjuk meg azt az életterületet, ahol a tehetségünket valóban ki is tudjuk bontakoztatni.
  • fejlesszük folyamatosan érzelmi intelligenciánkat!

 

Ebben az útkeresésben, identitástudatunk erősítésében, ezzel együtt érzelmi intelligenciánk fejlesztésében segít ez a tréning könyv. Mindenkinek jó ez, ha mindez megtörténik - a férfinek, a férjnek, a gyermekeknek is, hiszen egy boldog, elégedett nő, feleség, édesanya mosolyog vissza rájuk." A szerző

 

© 2015. Szabadegyetem Magánkönyvkiadó™