ÉNMÁRKÁT FORMÁLÓ EGYÉNI KONZULTÁCIÓK, EGYÉNI KURZUSOK, PROGRAMOK

 

Énmárka szingli cégvezetőknek 

Személyiség- és stílusfejlesztő tanácsadás

 

Kérem figyeljen! Ön szingli cégvezető? Szívesen fejlesztené önmagát, legfőképpen énmárkáját az Ön számára legkedvezőbb módon, de nem szereti a csoportos foglalkozásokat? Akkor mindenképpen itt a helye!

Egyéni kurzusra- arculattervezésre, énmárka-építő személyiség- és stílusfejlesztő foglalkozásra invitálom most Önt. Ez a program olyan vezetőknek szól, akik introvertáltak, és egyértelműen az egyéni konzultációkat, képzéseket szeretik. 

Az Eredeti arculattervezés, énmárkaépítés, stílustanácsadás programja jóval többről szól, mint egy egyszerű személyiség- és stílusfejlesztés. 

Az Eredeti arculattervezés programjának célja sokrétű:
Hozza magával azt a három kérdését is, amelyek épp most foglalkoztatják! A kurzus végén megkapja ezekre is a válaszait. 

Egyértelmű, hogy bár az egyéni kurzus során Önt a karriercéljainak megvalósításában segítem, de bátran állítom, hogy az üzleti tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát fogja venni.

Abban segítem, hogy: felismerve, megértve személyiségtípusának jellegzetességeit, a belső erőforrásai alapján formálja eredeti arculatát, alakítsa ki személyes márkáját (énmárkáját), finomítsa, fejlessze hivatása brandjét. Amint felfedezi önmagát, belső értékeit, ekkor az Ön egyénisége, egyedisége hitelesen fog megmutatkozni - élete minden területén. Abban is támogatom, hogy az Ön számára legkedvezőbb módon tudja kialakítani énmárkáját, életstílusát, vállalkozása porfólióját.

Az egyéni intenzív egy napos kurzus  igény szerint összeállított. D
íja: előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár.

Ha kérdése van vagy időpontot szeretne egyeztetni, akkor +36 70 419 99 94 telefonszámon várom az Ön hívását is.
Semmiképpen se hagyja ki az élményt, amely személyisége gazdagodását eredményezi. Lessen el néhány fontos módszert, kérdezzen, építkezzen, fejlessze tudatosan egyediségét, stílusát- énmárkáját, cége brandjét! 

Legyen kíváncsi önmagára! Vegyen részt ezen a hasznos énmárka-fejlesztő, személyes kurzuson/üzletviteli és egyéb tanácsadáson! 

Dobó Mariann
Üzleti pszichológus, tanácsadó
Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. tulajdonosa/ügyvezetője

 

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

http://szabadegyetem.com/referenciak