Fókuszban az érzelmek 

Motivációs interaktív előadás

Érzelmi intelligencia fejlesztése –  Vezetői készségfejlesztés –  Közösségfejlesztés területi igazgatók és cégvezetők részére

 

Mi ennek a programnak a célja?

Manapság, legyen szó bármilyen munkatevékenységről, különösen a vezetői munkáról, célszerű tudomásul vennünk, hogy az érzelmi intelligencia fontosabbá vált, mint az IQ. Érdemes tudatosítania Önnek is, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztésnek rendkívüli jelentősége lett az üzleti életben. Azok a cégek, amelyek előnyben vannak ezen a téren, jelentősen növelik a profitjukat. Fontossá váltak ennek kapcsán azok az emberi tulajdonságok is, amelyek hozzájárulnak a munka sikeréhez, mint például a lojalitás (az elköteleződés), kezdeményezőkészség, megbízhatóság, optimista életszemlélet, teljesítmény-motiváció stb.


Egyre inkább az érzelmi kompetenciák válnak a kiválóság feltételévé, minden foglalkozásnál és minden életterületen.


 

A sikerhez vezető rátermettség bár az intellektuális energiával kezdődik, emellett célravezető tudomásul vennie még azt is, hogy:

  • az embereknek az érzelmi intelligenciájukra is szükségük van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a tehetségükből.
  • Ha valaki nem képes kihozni önmagából a maximumot, annak többnyire az  érzelmi tudatosság hiánya az oka.

 

Mi miatt válassza az érzelmi intelligencia fejlesztéssel kapcsolatos programokat?


Mi teszi a legkiválóbb szakértőket különlegessé?

Ami különlegessé teszi a szakértőket az nemcsak az intellektuális tudásuk – hiszen a cégben majd mindenki egyformán éleseszű –, hanem a személyes és a szociális érzelmi kompetenciájuk mértéke. Képesek arra, hogy meghallgassanak és befolyásoljanak másokat, hogy csapatban dolgozzanak, és hogy másokat is motiváljanak a hatékony közös munkára.

Mi a vezetőkészség- és közösségépítés fejlesztésének célja?

E program emberközpontúságra helyezi a hangsúlyt. Célja az érzelmi intelligencia fejlesztésén belül a velünk született adottság, tehetség stabilitása, az önbizalom növelése és az együttműködésre fókuszálás elősegítése.

Milyen formában történik a tanácsadás?

» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Igényeinek figyelembe vételével tudunk pontos árajánlatot adni.
Szívesen tájékoztatjuk Önt erről a programunkról részletesen. Kérjen tőlünk időpontot, hogy egyeztetni tudjuk az igényeket, szükségleteket!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy jelentkezhet konzultációra.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

Ehhez a témakörhöz tartozó bejegyzés: http://szabadegyetem.com/az-erzelmi-intelligencia-fejlesztes-celja