A személyes márka, énmárka, cégmárka, brandépítés, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek.

  • Mi miatt fontos részük a konfliktuskezelés?
  • Miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, az üzleti kommunikációban, sőt még a magánéletben is?

 

Ön, vezetőként, menedzserként, területi képviselőként jól tudja, hogy az üzleti életben nagyon fontos a hitelesség és a bizalom kiépítése. Ezek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy munkatársaink, üzletpartnereink, ügyfeleink lojalitása, cégünkhöz való elköteleződése kialakuljon és megmaradjon. Azért fontos tudatosabban építeni az énmárkánkat - a személyiségtípusunk és az egyéni elképzeléseinket is figyelembe véve - mert mindezek megmutatkoznak minden szintű kommunikációnkban, még a megküzdési stratégiánkban, konfliktus kezelésünkben is.

Legyen tisztában Ön is azzal, hogy érzelmi intelligenciája fejlettségének, kommunikációs képességének jelentős szerepe van- nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is! A jó hír ebben az, hogy mindezeket lehet fejleszteni. 

Tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordíthatja: hiszen ha ismeri önmagát, személyisége jellemzőit, kompetenciáit, akkor sokkal tudatosabban kezeli az életében adódó konfliktusokat is. Mindezt jól fogják tükrözni a környezetéből jövő visszajelzések. Sokkal hatékonyabban teljesít, hoz helyes döntéseket, mutat magáról egy olyan képet, amely magabiztosságát, hitelességét, megbízhatóságát, sőt ezekkel együtt még énmárkáját is erősíti.

 

Problémamegoldó képesség fejlesztése - Verbális kommunikáció fejlesztése

Egyéni- és csoportos konzultációkon, foglalkozásokon, interaktív előadásokon gyakorlati kommunikációs technikákat ismerhet meg, amelyek növelik problémamegoldó képességeit. Mindezeket a módszereket munkahelyén, magánéletében egyaránt alkalmazhatja. Mivel elsődlegesnek tartom a kompetencia fejlesztését, így a programok összeállításánál arra is nagy hangsúlyt helyeztem, hogy az Önben és munkatársaiban rejlő készségek, képességek még jobban tudatosodjanak, megerősödjenek. Ezekkel együtt a problémamegoldó képességfejlesztés és a kommunikációs stílus fejlesztése is egyértelműen előtérbe kerül. Önnek is hasznos, ha megismeri ezeket a kommunikációs technikákat.

 

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció vezetőknek: személyesen vagy online; díja 15 000 Ft/óra + ÁFA

» Kis csoport (3-5 fő) - előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Minden esetben cél a vezetők munkájának elősegítése.

A programot, díjazását  egyéni igények, szükségletek felmérése után alakítjuk ki.

 

Helyszín: Szeged, Budapest

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy megrendelhet: tanácsadást, előadást, egyéni vagy csoportos konzultációt, workshop-ot.

Dobó Mariann

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt