A személyes márka, énmárka, cégmárka, brandépítés, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek.

  • Mi miatt fontos részük a konfliktuskezelés?
  • Miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, az üzleti kommunikációban, sőt még a magánéletben is?

 

Minden ami velünk történik kialakít rólunk egy képet. Még az is, ahogyan beszélünk, ahogyan bánunk az emberekkel, ahogyan viselkedünk egy-egy konfliktushelyzetben. Azt is érdemes tudnunk, hogy mindezek ugyanúgy részei az énképünknek, énmárkánknak, mint ahogyan öltözködünk, megjelenünk a nyilvánosság előtt.

Ön, vezetőként, menedzserként, területi képviselőként jól tudja, hogy az üzleti életben nagyon fontos a hitelesség és a bizalom kiépítése. Ezek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy munkatársaink, üzletpartnereink, ügyfeleink lojalitása, cégünkhöz való elköteleződése kialakuljon és megmaradjon. Higgye el, érdemes elgondolkoznia az előzőeken! És azon is, hogy a kommunikációs stílusunk minősége miatt mennyire érünk el sikereket ezen a téren, vagy nem. 

Azért hasznos jóval tudatosabban építeni, fejleszteni az énmárkánkat - a személyiségtípusunk és az egyéni elképzeléseinket is figyelembe véve - mert mindezek megmutatkoznak minden szintű kommunikációnkban, még a megküzdési stratégiánkban, konfliktus kezelésünkben is.

Legyen Ön is tisztában azzal, hogy érzelmi intelligenciája fejlettségének, kommunikációs képességének jelentős szerepe van- nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is!  A jó hír ebben az, hogy mindezeket lehet fejleszteni. 

Ha úgy dönt, hogy fontos Önnek a fejlődés, ezen belül kommunikációs képességének fejlesztése is, akkor mindenképpen jelentkezzen mentorálásra, akár most!

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció vezetőknek: személyesen vagy online; díja: 15 000 Ft/óra + ÁFA

» Kis csoport (3-5 fő) - előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Minden esetben cél a vezetők munkájának elősegítése.

A foglalkozás programjának kialakítása, díjazása  egyéni igények, szükségletek felmérése után.

Helyszín: Szeged, Budapest

 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy megrendelhet: tanácsadást, előadást, egyéni vagy csoportos konzultációt, workshop-ot.

Dobó Mariann

+36 70 419 99 94

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt