Cím: kulcs a sikerhez'Előhangolás' – sikeres projekt megvalósításának befolyásolására

Személyes- és csoporthatékonyság növelése

A cégek sikeres projekt-véghezvitelének kulcsa a tudatos, önbizalommal rendelkező projektvezetés. Sikereinket az 'előhangolás' minden esetben befolyásolja.

Ebben való munkában segíti a résztvevőket a Sikerre hangolva programunk.

A Platina programcsomag összeállítása során az volt a legfőbb célom, hogy segítséget nyújtsak a vezetőknek projekttervezetük sikeres kivitelezéséhez Ebben a programban minden részvevő felismerheti saját belső erőforrásainak hatékonyságát, ezzel együtt csoportjuk hatékonyságát is.

 

Hogyan hozhatjuk ezt létre?

Sok minden befolyásolhatja a csoporthatékonyság sikerét. Az optimista hozzáállásunk, erős, egészséges önbizalmunk, szakmai kompetenciánk nagy értéket képvisel ebben az esetben. Ön is jól tudja, hogy napjainkban még kiemelkedőbbé vált annak felismerése, hogy a személyiségünket folyamatosan fejlesszük a szakmai tudásunk mellett. Ezen belül legfőképpen az a legfontosabb, hogy mindig építsünk a legbelső erőforrásainkra, tehetségünkre. Amint ezekben való meggyőződésünket, elszántságunkat növeljük, így sokkal könnyebben tudjuk véghezvinni a terveinket.

 

Célcsoport: vezetők és projektben résztvevők

A csapatépítő tréning célja:

•    Sikerre hangolás

•    A vezetők és a projektben résztvevők személyiségének fejlesztése;

•    Érzelmi intelligencia fejlesztés;

•    Projektek hatékonyságának, célorientságának növelése;

•    A projektben résztvevők személyiségében lévő értékes tulajdonságok, képességek erősítése;

•    A személyek önbizalom-növelése, motivációja az önmegvalósítás, együttműködő kapcsolatteremtés érdekében (cél egy felszabadult, vidám életérzés létrehozása a csoportban)

 

Programcsomagok összeállításánál minden esetben a területi értékesítési igazgató vagy cégvezető igényeit, céljait vesszük figyelembe, segítve őt problémája megoldásában:

 

Milyen formában történik a tanácsadás?

» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Vállalkozásban költségként elszámolhatja, hiszen a számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

Az együttműködésre irányuló programjainkra szeretettel várjuk az Ön érdeklődését, részvételét is. Igényeinek figyelembe vételével tudunk pontos árajánlatot adni.
Szívesen tájékoztatjuk Önt erről a programunkról részletesen. Kérjen tőlünk időpontot, hogy egyeztetni tudjuk az igényeket, szükségleteket!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy jelentkezhet konzultációra.

 

Várjuk érdeklődését.

Dobó Mariann

http://szabadegyetem.com/kapcsolat/