Helló, ki vagy? Te tudod, miben vagy tehetséges? És hogy van ezzel Ön?

 

 

Minden ember rendelkezik valamilyen képességgel, csak fel kell fedeznie. A tehetség, az adottság egy hozott képesség, és természetes annak, aki birtokolja. Éppen azért, mert ez annyira természetes számára, az is előfordulhat, hogy nincs is tudatában tehetsége létezésének. Abban az esetben viszont, ha a felismerés már szerencsésen megtörtént, ekkor a szinten tartás lesz egy nagyon fontos feladatunk. Mivel: 

„Van egy téveszme, hogy a lángelmét nem lehet elnyomni, az utat tör magának. Csodát tör utat! Nincs könnyebb dolog, mint egy lángelmét elnyomni, mert az bizony nagyon érzékeny. Azt úgy el lehet fújni és taposni, mintha ott sem lett volna.”

                                                                                                                                                                                                                                                               Szent-Györgyi Albert

Valóban igaz, hogy sokszor kevés a rátermettség. Mindannyian ismerhetünk olyan embereket, akik megcsillantak, majd eltűntek a tömegben. Valószínű mással volt gond, a tehetségük még mindig teljesen rendben van. A tehetség, a talentum egy csodálatos dolog, bár kelthet feszültséget is – akár a gyermek, akár a felnőtt életében. Ám csak akkor, ha a belső erőforrások, belső értékek, a helyes megküzdési stratégiák, igényes kommunikációs stílusuk nincsenek kellőképpen tudatosítva, sőt stabilizálva. A tehetséggondozás abban segít, hogy a tehetsége miatt felmerülő feszültséget, különbözőséget könnyebben fel tudja dolgozni a hozzám bizalommal forduló személy. Az is még nagyon fontos, hogy a kiemelkedő képességét kreatívan, saját javára tudja fordítani, magabiztosságot szerezve ezzel önmagadnak. A tudatos énmárka építése ebben az esetben is hasznos. Segítséggel a tehetséges fiatalok és felnőttek könnyebben veszik az eléjük gördülő akadályokat, mivel kiegyensúlyozottabbá válnak, önbizalmuk egészségesen fejlődik.

A tehetségeknek, tehát minden embernek, szüksége van időszakonként egy kis segítségre, mentorálásra. Te is, Ön is képes felfedezni, ápolni a tehetségét! Ha képességeit kellőképpen tudatosítja önmagában,  akkor ezzel már el is kezdődik önbizalmának, magabiztosság- érzésének a "megszilárdítása", stabilizálása. Arról egyértelműen meggyőződhet, hogy:

                                                                                                                                                                                                                             „A tehetségére biztosan számíthat!”

                                                                                                                                                                                                                                                                       Dobó Mariann

 

Konzultációs lehetőségek: jelenleg online

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Egyéni konzultáció díja most: 15 750 Ft/óra + Áfa > Kedvezmény: 5 óra kifizetése esetén az Áfát nem kell kifizetni és plusz

bónusz egy tréningkönyv, amelynek értéke 6980 forinthttp://szabadegyetem.com/magankonyvkiado

A bónuszt 2020. szeptember 5-ig veheti igénybe.

 

http://www.szabadegyetem.com/onindito-palyavalasztasikarrier-tanacsadas

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy jelentkezhet az online egyéni konzultációkra vagy egy napos egyéni foglalkozásokra

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Referenciák: http://www.szabadegyetem.com/referenciak

Fotó forrás: itt és itt