Üzlet - Stílus - Önmegvalósítás

Személyiség- stílusfejlesztő program szingli cégvezetőknek - prémium csomag

 

Énmárka, brand kialakítása, fejlesztése,  eredeti arculattervezés – 4 órás interaktív előadás

„Mivel minden rólunk kommunikál, ezért legfőképpen az a cél, hogy a kinézetünk – a környezetünkben lévő dolgainkkal együtt – legyen mindig összhangban az egyediségünkkel, a valós értékeinkkel, képességeinkkel! A megjelenésünk, a beszédstílusunk megmutatja, milyen az egyéniségünk és az életstílusunk összhatása. Annak a céljából motiváljon ez bennünket, hogy sokkal nagyobb mértékben figyeljünk arra, hogyan fejezzük ki önmagunkat, és milyen módon tervezzük az ideális képet az énmárkánkról, cégmárkánkról!”
                                                                                                                                                                                                                                                             Dobó Mariann

 

Vállalkozások sikeres és hatékony működését elősegítő ismeretterjesztés.

Interaktív előadás célja: a vezetők és a programban résztvevők énmárkája (személyes márkája) kialakításának vagy fejlesztésének elősegítése,

Az előadás emberközpontúságra helyezi a hangsúlyt. Érzelmi intelligencia fejlesztése, a velünk született adottság, tehetség stabilitása, önbizalom növelése, a személyes márka megerősítése és ezzel együtt az arculat és a cég brandjének kialakítása vagy fejlesztése kerül fókuszba.

Hiszen a személyiségtípusunktól nagymértékben függ, mennyire és hogyan vállaljuk fel a vezetői szerepkörrel járó életmódot. Az a vállalkozó, aki a cégében vezető szerepet tölt be, minden bizonnyal szeret is, tud is irányítani, és emellett képes felelősséget is vállalni. Egyre többen egyetértenek azzal, hogy az a leghatékonyabb cégmodell, cégmárka, amely a cég tulajdonosának a valós személyiségére épül. Vagyis teljesen tisztán, érthetően tükrözi a cég a tulajdonosa szakértelmét, tulajdonságait, karakterét, elképzeléseit és még az ízlésvilágát is. Mivel akkor hiteles a cég arculata, ha a tulajdonos eredeti legbelső világának tartalmát jeleníti meg, így ebben az esetben az összhang, az összhatás egyértelműen látszik.

 

 

Mindezeket felismerve tehát megállapíthatjuk, hogy minden vállalkozó reflektorfényben van, éppen ezért a megjelenésének a minőségére nagyon fontos odafigyelnie. Ennek érdekében a tulajdonosnak hasznos ismernie önmagát, hogy ki tudja alakítani a saját énképét, énmárkáját (vagyis egy hiteles képet önmagáról), és ezzel együtt a cégmárkáját (a cége arculatát) is.

Ehhez a következetes és kitartó megfigyeléshez nyújt segítséget az Üzlet Stílus Önmegvalósítás című személyiség- és stílusfejlesztő program, gyakorlati útmutatás.

 

Csoportos foglalkozások/interaktív előadások díja: előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár

Vállalkozásban költségként elszámolhatja, hiszen a számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

Az együttműködésre irányuló programjainkra szeretettel várjuk az Ön érdeklődését, részvételét is. Igényeinek figyelembe vételével tudunk árajánlatot adni.
Szívesen tájékoztatjuk Önt erről a programunkról részletesen. Kérjen tőlünk időpontot, hogy egyeztetni tudjuk az igényeket, szükségleteket!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy jelentkezhet a foglalkozásra

http://szabadegyetem.com/kapcsolat