"Önindító" - Pályaválasztási/karrier tanácsadás

Egy napos tréning vagy 45 perces konzultáció (személyesen vagy online)

 

 Ha még keresi a tehetségének megfelelő pályát, hivatást, és még nem tudja milyen szakma illik Önhöz,  akkor jó helyen van! Jelentkezzen erre az egy napos -önismeretét fejlesztő- tréningre, amely egy igazi kaland lesz, Ön számára is! Hiszen felfedezheti erősségeit, belső erőforrásait, felismerheti személyiségtípusa jellegzetességeit, sőt választ kaphat még számos kérdésére is, amelyek már régóta foglalkoztatják.

 

Ha az a típus, aki utálja a csoportos tréningeket, jobban szereti, ha csak Önre figyelnek, akkor válassza az egyéni konzultációkat vagy egyszemélyes tréningeket!

Az egy napos tréning időtartalma: 5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/. A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és most bónuszként szeptember 5-ig egy 6980 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet.

Egyéni konzultációk személyesen vagy online (skype, messenger) segítségével is megoldhatóak.

Időpont- és igényegyeztetés:

Dobó Mariann +36 70 419 99 94

 

Bővebben a programdíjról:

» Egy napos egyéni, személyre szabott egyszemélyes tréning részvételi díja: 60 000 forint +Áfa 

» Egy napos csoportos interaktív előadás, tréning (9 órától 17 óráig) részvételi díja 30 000 Ft. +Áfa 

» Egyéni konzultáció részvételi díja:  15 750 forint/45 perc + Áfa 

   Bónusz: Áfa kedvezmény! Feltétele: 5 alkalom kifizetése > Ebben az esetben nem kell Áfát fizetnie

 

 

Miben kap segítséget, ha részt vesz az egy napos tréningen?

Hogyan nyilvánul meg az énkép, énmárka építése/fejlesztése a pályaválasztásnál, pályaváltásnál?

 

A személyiségfejlesztés során karriercéljainak megvalósításában segítem, de bátran állítom, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő, akár még a párválasztásánál is. 

Mi miatt előnyös ezt a programot választania?

Énmárka kialakítása - Eredeti arculattervezés

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet is találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Ha szeretne, szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod! Tehát a döntés a kezedben van!

Karrier tanácsadásra jelentkezés ITT

                                                                                                                                                                                                                                                                Dobó Mariann                                                                                                                                                                                                                                                             Tanácsadó üzleti pszichológus

Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

 

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énkép, eredeti arculattervezés, személyes márka, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, pályaváltás, érzelmi intelligencia fejlesztés.

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése, érzelmi intelligencia fejlesztése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányítania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit vagy munkát vállalnia.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

Az egy napos egyéni, személyreszabott foglalkozások /5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/ A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és szeptember 5-ig bónuszként még egy 6980 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet is.

Ajánlott létszám:

» Egyéni konzultáció

» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

 

» Egy napos egyéni, személyre szabott egyszemélyes tréning részvételi díja: 60 000 forint +Áfa 

» Egy napos csoportos interaktív előadás, tréning (9 órától 17 óráig) részvételi díja 30 000 Ft. +Áfa 

»  Egyéni konzultáció részvételi díja:  15 750 forint/45 perc + Áfa 

    Áfa kedvezmény feltétele: 5 alkalom kifizetése > Ebben az esetben nem kell Áfát fizetnie

 

Egyéni időpont- és igényegyeztetés online vagy személyes konzultációkra, tréningekre: +36 70 419 99 94

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Referenciák: http://www.szabadegyetem.com/referenciak

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt