"Önindító" 

Pályaválasztási/karrier tanácsadás

 

Megtalálta már a tehetségének megfelelő hivatását?

Pályaválasztási/karrier tanácsadásra invitálom Önt, invitállak most téged!

 

Amiben segítünk:

A személyiség- és stílustanácsadás célja sokrétű: kreatív továbbgondolkodásra, önmegvalósításra inspiráló egyéni konzultációkon vagy az interaktív előadásokon megmutatjuk, hogyan építse tudatosan jövőképét, én(ön)képét, énmárkáját. A személyiségfejlesztés során karriercéljainak megvalósításában segítjük, de bátran állítjuk, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő, akár még a párválasztásánál is. Ha felismeri értékeit, megérti a személyiségtípusának jellegzetességeit, és ezek alapján formálja eredeti arculatát, alakítja énmárkáját, hivatása brandjét, akkor teljes mértékben hitelesen tud megmutatkozni az élet minden területén.

 

Interaktív előadás esetén bónusz:  fél órás összefoglaló egyéni konzultáció

 

Milyen szakma illik Önhöz, illik hozzád?

Tudod, hogy a munkád kifejezi, ki vagy és hogyan gondolkozol?

Minden bizonnyal sokan elgondolkoztak már azon is, mennyi idő, energia és pénz megy el feleslegesen, hogyha rossz döntést hozunk pályaválasztásunk ügyében. Akár többszázezer forint is. Ezzel együtt egy vagy több felesleges év az egyetemen, főiskolán, avagy számos OKJ tanfolyamon, kurzuson való részvétel is növelheti a költségeinket, és ráadásul, a pénzünk mellett, még csökkenhet az energiánk, de még az önbizalmunk is. Nyűglődés évekig? Gondolom, ezt senki sem szeretné. A végén úgyis kiderül, hogy úgysem fog az adott területen továbbtanulni, dolgozni. Valahol érezi  ezt az ember, hogy más való a személyiségéhez, képességeihez, érdeklődéséhez. Nos, azt mennyire tudja, mégis mi való hozzá? Ha te már kíváncsi vagy erre, megszeretnéd tudni mindezeket, akkor ajánlunk erre egy jó lehetőséget, az "Önindító" programját. Az "Önindító" Pályaválasztás/karrier tanácsadás célja éppen az, hogy segítsen a következők felderítésében: az erőforrásaid feltárásában, önértékelésed erősítésében, és legfőképpen a személyiségtípusodhoz való pálya kiválasztásának elősegítésében.

Mi miatt válaszd az "Önindítót"?

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Ha azzal foglalkozik, amit szeret és tud is csinálni, ekkor "soha se lesz a munkának izzadságszaga". Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet is találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Amikor szóba kerül a tehetségkutatás, a pályaválasztás vagy akár az énmárkaépítés, az eredeti arculattervezés, akkor a következő kérdések a legfontosabbak:

  • Milyen is legyen a megjelenése a tudásunknak?

  • Mitől lesz egyedi?

  • Egyáltalán tudjuk, hogy miben vagyunk a legjobbak?

  • Mivel, kivel azonosítanának bennünket, ha azt a tevékenységet folytatnánk, amiben a legjobbak vagyunk?

  • És milyen gyakorlati dolgokban, életpályán és hogyan nyilvánulhat meg ez a szerep az életünkben?

Ha szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod!

Választhatsz a személyiségtípusodnak, pénztárcádnak megfelelően a lehetőségek közül – választhatod az egyéni konzultációt és a csoportos foglalkozást is. Lehetsz e program szervezője, ami még pénzt is hozhat számodra, egy munkalehetőséget, vagy egy ingyenes részvételt. Tehát a döntés a kezedben van! Ezek szerint nem is pénz kérdése, hogy jelentkezz és csatlakozz a Szabadegyetem.com tanácsadó cég alkotó stúdiómunkáihoz. Szívesen fogadom az üzeneted, várom kérdéseidet privátban ITT

                                                                                                                                                                                                                                                                    Dobó Mariann

                                                                                                                                                                                                                                                                 Üzleti pszichológus

Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

A programról

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, személyes márka, eredeti arculattervezés

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányatania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 
» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

 

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Egyéni konzultáció díja: netto 15.000 Ft. + Áfa

4 órás interaktív előadás tesztekkel díja nettó 6000 Ft/fő/óra > 23.990 Ft/fő. Bruttó 29.990 forint, amelyhez most plusz egy fél órás egyéni konzultáció is tartozik bónuszkéntAmely során összefoglaljuk az eddigi ismereteidet, felteheted az aktuális kérdéseidet négyszemközt is.

Egy napos interaktív előadás, tesztekkel, tipológiával (10 órától-16 óráig) díja nettó 39. 990 Ft/fő Áfával növelt értéke: 50.700 Ft/fő  helyett most nettó 29. 990 Ft/fő +Áfa

 

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

A programokat szélszesek értékesítik. Legyél te e program szervezője!

Helyszín: Szeged, Budapest, nagyobb vidéki városok

Szívesen meglátogatjuk a  te városodat is. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt