"Önindító" 

Pályaválasztási/karrier tanácsadás

 

 Megtalálta már a tehetségének megfelelő pályát, hivatást?  

 

Ha még nem, akkor itt az ideje! Kezdje el az önfelfedezését, énmárkája kialakítását most azonnal! Jelentkezzen egyéni kurzusokra, erre az egy napos egyéni workshop-ra, amely egy igazi kaland lesz, Ön számára is! Hiszen felfedezheti erősségeit, belső erőforrásait, felismerheti személyiségtípusa jellegzetességeit, sőt választ kaphat még számos kérdésére is, amelyek már régóta foglalkoztatják. Ha úgy érzi, leginkább az introvertált személyiségtípusba tartozik, akkor különösen itt a helye- az egyéni kurzusokon.

 

Miben kap segítséget, ha részt vesz az egy napos foglalkozásokon?

Hogyan nyilvánul meg az énmárka építése/fejlesztése a pályaválasztásnál, pályaváltásnál?

 

Az eredeti arculattervezés, énmárkaépítés, személyiség- és stílusfejlesztés célja sokrétű: kreatív továbbgondolkodásra, önmegvalósításra inspiráló egyéni egy napos foglalkozásokon megmutatjuk, hogyan építse tudatosan jövőképét, én(ön)képét, személyes márkáját. A személyiségfejlesztés során karriercéljainak megvalósításában segítjük, de bátran állítjuk, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő, akár még a párválasztásánál is. Ha felismeri értékeit, megérti a személyiségtípusának jellegzetességeit, és ezek alapján formálja eredeti arculatát, alakítja énmárkáját, választ pályát, avagy következetesen fejleszti hivatása brandjét, akkor teljes mértékben hitelesen tud megmutatkozni az élet minden területén.

 

Milyen szakma illik Önhöz, illik hozzád?

Tudod, hogy a munkád kifejezi, ki vagy és hogyan gondolkozol?

Minden bizonnyal sokan elgondolkoztak már azon is, mennyi idő, energia és pénz megy el feleslegesen, hogyha rossz döntést hozunk pályaválasztásunk ügyében. Akár többszázezer forint is. Ezzel együtt egy vagy több felesleges év az egyetemen, főiskolán, avagy számos OKJ tanfolyamon, kurzuson való részvétel is növelheti a költségeinket, és ráadásul, a pénzünk mellett, még csökkenhet az energiánk, de még az önbizalmunk is. Gondolom, szenvedni évekig a bizonytalanságban, ezt senki sem szeretné. A végén úgyis kiderül, úgysem fog az adott területen továbbtanulni, dolgozni. Mindenki érzi ezt valamilyen módon, hogy ha tévúton van: más való a személyiségéhez, képességeihez, érdeklődéséhez. Nos, azt mennyire tudja, mégis mi való hozzá? Ha te vagy Ön már kíváncsi erre, megszeretné tudni mindezeket, akkor ajánlunk erre egy jó lehetőséget, az "Önindító" programját. Az "Önindító" Pályaválasztás/karrier tanácsadás célja éppen az, hogy segítsen a következők felderítésében: az erőforrásaid feltárásában, önértékelésed erősítésében, és legfőképpen a személyiségtípusodhoz való pálya kiválasztásának elősegítésében.

Mi miatt érdemes az "Önindító" programom választani?

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Ha azzal foglalkozik, amit szeret és tud is csinálni, ekkor "soha se lesz a munkának izzadságszaga". Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet is találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Amikor szóba kerül a tehetségkutatás, a pályaválasztás vagy akár az énmárkaépítés, az eredeti arculattervezés, akkor a következő kérdések a legfontosabbak:

  • Milyen is legyen a megjelenése a tudásunknak?

  • Mitől lesz egyedi?

  • Egyáltalán tudjuk, hogy miben vagyunk a legjobbak?

  • Mivel, kivel azonosítanának bennünket, ha azt a tevékenységet folytatnánk, amiben a legjobbak vagyunk?

  • És milyen gyakorlati dolgokban, életpályán és hogyan nyilvánulhat meg ez a szerep az életünkben?

Ha szeretne, szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod!

Választhatsz a személyiségtípusodnak, pénztárcádnak megfelelően a lehetőségek közül – választhatod az egyéni konzultációt és a csoportos foglalkozást is. Lehetsz e program szervezője, ami még pénzt is hozhat számodra, egy munkalehetőséget, vagy egy ingyenes részvételt. Tehát a döntés a kezedben van! Ezek szerint nem is pénz kérdése, hogy jelentkezz és csatlakozz a Szabadegyetem.com tanácsadó cég alkotó stúdiómunkáihoz. Szívesen fogadom az üzeneted, várom kérdéseidet privátban ITT

                                                                                                                                                                                                                                                                Dobó Mariann                                                                                                                                                                                                                                                             Tanácsadó üzleti pszichológus

Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

A programról

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, személyes márka, eredeti arculattervezés

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányatania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

 

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció 

» Egy napos egyéni foglalkozás Részvételi díj: 98 000 forint+Áfa - 124 460 Ft

Egyéni időpont- és igényegyeztetés: +36 70 419 99 94

Egyéni intenzív egy napos kurzus /5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/ A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és egy 5550 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet.

» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Jelentkezzen itt:

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

A csoportos programokat szélszesek értékesítik. Legyél te e program szervezője!

Helyszín: Szeged, Budapest, nagyobb vidéki városok

Szívesen meglátogatjuk a  te városodat is. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt