"Önindító" - Pályaválasztási/karrier tanácsadás

Egy napos tréning vagy 45 perces 5 alkalmas konzultációk (személyesen vagy online)

 

 Ha még keresi a tehetségének megfelelő hivatást, és még nem tudja milyen szakma, milyen életstílus illik Önhöz,  akkor jó helyen van! Jelentkezzen erre az egy napos önismeretét fejlesztő workshop-ra, amely egy igazi kaland lesz, Ön számára is. Hiszen választ kaphat számos kérdésére, amelyek már régóta foglalkoztatják.

Ha az a típus, aki utálja a csoportos tréningeket, jobban szereti, ha csak Önnel foglalkoznak, akkor mindenképpen az egyszemélyes egy napos tréning, vagy az egyéni, személyre szabott 5 alkalmas konzultációk (5x1 alkalom/hét) most a legjobb választása.

Az egy napos tréning időtartalma: 5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel. A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást.

Egyéni konzultációk, tréningek személyesen vagy online (skype, messenger) segítségével is megoldhatók.

Időpont- és igényegyeztetés: mariann.dobo@szabadegyetem.com vagy telefonon: +36 70 419 99 94

 

Miben kap segítséget, ha részt vesz az egy napos tréningen vagy egyéni konzultációkon?

Hogyan nyilvánul meg az énkép, énmárka építése/fejlesztése a pályaválasztásnál, pályaváltásnál?

 

A személyiségfejlesztés során karriercéljainak megvalósításában segítem, de bátran állítom, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő, akár még a párválasztásánál is. A videókat is nézze meg!

Mi miatt előnyös ezt a programot választania?

Énmárka kialakítása - Eredeti arculattervezés - Pályaválasztási tanácsadás

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos továbbtanulnia, és munkahelyet találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Ha szeretne, szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod! Tehát a döntés a kezedben van!

Karrier tanácsadásra jelentkezés ITT

                                                                                                                                                                                                                                                                Dobó Mariann                                                                                                                                                                                                                                                             Tanácsadó üzleti pszichológus

Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

Kattints a képre!

 

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énkép, eredeti arculattervezés, önismeret, személyes márka, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, pályaváltás, érzelmi intelligencia fejlesztés.

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése, érzelmi intelligencia fejlesztése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányítania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit vagy munkát vállalnia.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

Ajánlott létszám:

» Egyéni konzultációk

» Kis csoport (3-5 fő) 
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Az egy napos egyéni, személyreszabott foglalkozások /5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/ A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást.
 

» Egy napos egyéni, személyre szabott egyszemélyes tréning 

» Egy napos csoportos interaktív előadás, tréning (9 órától 17 óráig) 

»  Egyéni konzultáció

 

Egyéni időpont- és igényegyeztetés online vagy személyes konzultációkra, tréningekre: +36 70 419 99 94

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhetsz tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

Referenciák: http://www.szabadegyetem.com/referenciak

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt