Mi miatt biztatok mindenkit a stílusos megjelenésre?

05 December 2017 |

Az önismeret fontosságát, most másfajta módon szeretném tudatosítani az emberekben. Én szeretem a divatot, dolgoztam a divatszakmában: külkereskedőként Olaszországból importáltunk cipőket, kiegészítőket, ezüst ékszereket. Sőt a szépségiparban is tevékenykedtem, mint kozmetikus életem korábbi szakaszában. Azt is fontos még tudni rólam, hogy én sohasem követem vakon a divatot, bár figyelemmel kísérem az irányzatokat. Stílusos megjelenésre biztatok mindenkit, ami azt jelenti, hogy egyéniségéhez, személyiségtípusának megfelelően öltözködjön! Ennek tudatos kialakításához pedig önismeretre van szüksége. Kedvencem, cégem portfólió része, az üzleti pszichológia, a  City Line személyiség- és stílusfejlesztés alapprogramjai , amelyek az eredeti arculattervezésről, énmárka-építésről, stíluskommunikációról szól.

Hogy hogyan kapcsolódik össze az üzleti pszichológia az eredeti arculattervezéssel?

Érdemes felismerniük a vezetőknek, legfőképpen a cégvezetőknek, hogy a szakmai tudásuk mellett a személyiségük fejlesztésével is fontos foglalkozniuk, ha lépést akarnak tartani a mai trenddel. Amit  programajánlatként kínálok, az önismeret egy különleges formája. Azokról a fajta vezetői kommunikáció módokról van szó, azokról a biztatásokról, hogy tudatosan alakítsuk, fejlesszük személyiségünket, stílusunkat, ezzel együtt énmárkánkat.

Lehet, hogy lesznek olyanok is, akik azt mondják: engem nem érdekel a divat. Az eredeti arculattervezés többről szól, mint csak az öltözködésről, divatról.

Egy különleges személyiségfejlesztésről szól, amely ugyan a külső megjelenést is érinti, de legfőképp a legbelső sajátosságaink tudatos megjelenítésére hívja fel a figyelmet.
 

Amint ezt minden fórumon hangoztatom, én nagyon szeretném népszerűsíteni az önismeretet. Önismeret nélkül olyan dolgokban vehetünk részt, vagy ha az öltözködésre vetítjük ezt ki, akkor olyan ruhákat vehetünk fel, amik nem valók hozzánk, nem a mi eredeti stílusunkat tükrözik. Ahogy a Valódi haszon, valódi nőknek könyvemben is írom: higgyük el, "mivel minden rólunk kommunikál, ezért legfőképpen az a cél, hogy a kinézetünk – a környezetünkben lévő dolgainkkal együtt – legyen mindig összhangban az egyediségünkkel, a valós értékeinkkel!" Ez számomra a fő vezérvonal. Énmárkámat, személyiségemet én is folyamatosan fejlesztem. Hiszen az élet örök tanulás.

Dobó Mariann

Üzleti pszichológus

Személyes- vagy online konzultációk időpont egyeztetése:

 +36 70 419 99 94

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

http://www.szabadegyetem.com/referenciak

 

Fotó forrás: itt