Mi miatt nem működnek oly sok embernél a népszerű, állítólag "tuti" diéták, életmódváltó programok?

19 June 2018 |
Mit tegyünk, hogy véglegesen megszabaduljunk a kilóktól?
 

 

  • Mi lehet a valódi oka annak, ha valaki újra meg újra feladja a fogyókúrát?
  • Mi segíthet valóban megszabadulni a túlsúlytól?

 

​Ha ezekre a kérdésekre Ön is keresi a válaszokat, akkor mindenképpen figyelmébe ajánljuk Dobó Mariann tréning könyvét, melynek címe:

Ön sem úgy él, ahogyan szeretné? Dobja le magáról a súlyokat!

A szerző rávilágíttat számos életterületre, ahol érdemes megfigyeléseket végeznie, és átgondoltan válaszolnia a könyvben szereplő kérdésekre.

Azoknak való ez a könyv, akik már szívesen megszabadulnának a felesleges kilóktól, terhektől, és már készek arra, hogy egy számukra kedvező, új életstílust alakítsanak ki.

Ez a könyv hasznos önsegítő tréningkönyv, amelyben az írónő ezt a "súlyos" témát egy könnyed hangnemben adja át az olvasónak. Hiánypótló mű, amely nem csupán a "túlsúlyosoknak", evésproblémákkal küszködőknek ajánlott. Mindazoknak érdemes továbbgondolniuk a kérdéseket, hasznosítaniuk a  könyvben lévő információkat, akik határozottan úgy érzik: az életükön már változtatni akarnak.

Azoknak való ez a tréningkönyv, akik haladó szinten vannak az önismereti útjukon, szeretik az asztrológiát, szívesen tájékozódnak pszichológiai ismeretekről, újfajta irányzatokról. Kíváncsiak még arra is, hogy a pszicho-asztro-szomatika kifejezés mit takar, milyen elméleti összefüggések, újfajta megközelítések kombinációja. A könyv gyakorlati útmutató. Arra ad választ, hogyan szabaduljunk meg a ránk rakódott feleslegtől, terhektől, hogyan váljunk végre felszabadulttá, örömtelivé.

Tehát ha szeretne választ kapni, mi miatt nem működnek oly sok embernél a népszerű, állítólag "tuti" diéták, életmódváltó programok, és Önnek is elege van már a diétákból, akkor mindenképpen vegye meg ezt a gondolatébresztő, cselekvésre ösztönző könyvet!

© 2015. Szabadegyetem Magánkönyvkiadó™


A tréningkönyv itt vásárolható meg:  > http://www.szabadegyetem.com/pszicho-asztro-szomatika

 

A szerző felhívja a figyelmet az önismeret fontosságára is. Hogy miért? Kattintson a videóra!