Miben segít az eredeti arculattervezés, énmárkaépítés?

01 December 2017 |

Mi az eredeti arculattervezés?

 

A legkülönbözőbb területeken kerül előtérbe az énmárka kialakításának, építésének magas szintű tudománya. Használják sztárok, üzletemberek, médiaszemélyek, sőt még írók, költők is. Az üzleti élet szereplői már régóta építik saját személyes márkájukat, azzal a szándékkal, hogy minél egyedibb szakmai képet alakítsanak ki magukról. Annak érdekében teszik ezt, hogy kiemelkedőbbé tegyék magukat, munkájukat, vállalkozásukat.

Ön hol tart énmárkája kialakításában, fejleszésében? Milyen stílus áll Önnek a legjobban?

Minden bizonnyal jól tudja, hogy önmaga prezentálása önismeret nélkül lehetetlen. Csak képességei, tehetsége, személyiségtípusa alapos feltérképezése után lehet énmárkát építeni. Tehát ezt megelőzi az eredeti arculattervezés. A szakmai ismertség és elismertség megszerzését segíthetik még az olyan apró kifinomult dolgok, mint személyiségének stílusa, eredetisége megjelenítése.

Hogyan fejleződik ez ki?

A fő üzenete, célja az eredeti arculattervezés programjának, hogy minél több ember, a személyiségének megfelelően, építse ki a saját énmárkáját, többszintű kommunikációs stílusát. Tehát ez a program segítséget nyújt, egy lehetőség arra, hogy átgondolja a részvevő, ki is ő valójában, belső értékeit hogyan fejezze ki, személyiségtípusának megfelelően hogyan alakítsa ki a külső megjelenését. Felismerheti még azt is, ki és mi illik hozzá a legjobban, milyen munkaterület való a személyiségéhez.

Egy erős márka hiteles és eredeti. Az eredeti arculattervezés a személyes és szakmai erősségek, értékek, sikerek meghatározásáról és megjelenítéséről is szól, valamint másokra gyakorolt hatásának tudatosításáról. Ehhez pedig következetes megfigyelésre, megértésre, cselekvésre, tudatos építkezésre van szükség. 

 

Kiknek nem való az eredeti arculattervezés, önmagunkról való kommunikáció fortélyainak megismerése?

Nem való azoknak, akik nem elég türelmesek, nem hajlandók az értékeikkel, képességeikkel tisztában lenni, nem igényesek a külső megjelenésükre. Hiszen a személyes márkájuknak építése azt is jelenti, hogy új eszközöket, megoldásokat is alakalmaznak, és mindezekkel egy új életstílust is kialakítanak. Ezért időnként bizony ki kell mozdulniuk a komfort zónájukból, elszakadni a szokványostól. A személyes márka építése és a stíluskommunikáció ugyanis nem pusztán az ismertségről, hírnévről szól. A célja az, hogy az emberek az Ön valós személyes jellemzőit és szakmai minőségeit megismerjék, és ezután támogassák magán- és szakmai, üzleti céljai elérésében. Ennek a különleges, nagyszerű célnak elérésében segít az eredeti arculattervezés programja.

Ehhez csatlakozó programok: itt http://szabadegyetem.com/content/stilusom-szemelyes-nevjegyem-1

                                                    http://www.szabadegyetem.com/programcsomagok/szemelyes-markaepites

 

Dobó Mariann

Üzleti pszichológus

Személyes- vagy online konzultációk időpont egyeztetése:

 +36 70 419 99 94

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

http://www.szabadegyetem.com/referenciak

 

Fotó forrás: itt