Milyen eredményeket hoz, ha eredeti arculattervezéssel kezdünk foglalkozni?

11 January 2018 |

 

A személyes márka, énmárka, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. Mit is jelentenek ezek a fogalmak? Mi miatt fontosak, miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, sőt még a párválasztásnál is?

Az eredeti arculattervezés elnevezés Dobó Mariann nevéhez fűződik. E kifejezés egyben egy programra is utal. Megalkotójának célja, hogy biztassa Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Sose arra koncentráljon, ami nincs, vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani! Az erős és hiteles énmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Mindenképpen legyen tisztában azzal, hogy személyiségének, énmárka építésének jelentős szerepe van- nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is. Tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordíthatja, hiszen ha ismeri önmagát, jobban el tudja dönteni, hogy mi vagy éppen ki illik Önhöz. Érdemes körülnéznie itt a honlapon a következő témakörökben:

http://www.szabadegyetem.com/programajanlatok