Milyen eredményeket hoz, ha eredeti arculattervezéssel kezdünk foglalkozni?

11 January 2018 |

Mi miatt a leglényegesebb része az önismeret az eredeti arculattervezésnek?

 

A személyes márka, énmárka, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. Mit is jelentenek ezek a fogalmak? Mi miatt fontosak, miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, sőt még a párválasztásnál is? 

 

 

Az Eredeti arculattervezés elnevezés Dobó Mariann nevéhez fűződik. E kifejezés egyben egy programra is utal. Megalkotójának célja, hogy biztassa Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Sose arra koncentráljon, ami nincs, vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani!

Az erős és hiteles énmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Mi miatt a leglényegesebb része az önismeret az eredeti arculattervezésnek, az énmárka tudatos kialakításának, fejlesztésének? Azért, mert fontos, hogy tisztában legyen azzal, meg tudja mutatni, hogy Ön valójában kicsoda, milyen személyiségtípushoz tartozik, milyen érték- és szabályrendszert képvisel, mennyire van ezekkel megelégedve. Amint úgy dönt az önismereti munkája során, hogy szeretne változtatni életszemléletén, életstílusán, akkor könnyebben felismerheti annak a módját, eszközeit is, amely az új életstílusa kialakításához, énmárkája megjelenítéséhez szükséges.

Tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordíthatja, ha önismerettel, eredeti arculattervezéssel foglalkozik. Az eredmény tehát azonnal megmutatkozik: hogy ha ismeri önmagát, jobban el tudja dönteni, hogy mi vagy éppen ki illik Önhöz. Láthatja már, hogy nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is nagy hasznát veszi az önismeretnek, eredeti arculattervezésnek, énmárkája fejlesztésének. 

 

Amint elhatározta, hogy fejlődni szeretne, és részt szeretne venni az Eredeti arculattervezés programjában, akkor vegye fel a kapcsolatot Dobó Mariannal! 

+36 70 419 99 94 

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat